Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Aromavita učilište slijedi svjetske trendove u stvaranju i promociji novih zanimanja vezanih uz humanu medicinu, korištenje biljnih potencijala i razvijanje svjesnih odnosa prirode i čovjeka.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Manikura je jedan od najugodnijih i opuštajućih tretmana, koje Vi, kao profesionalna osoba za njegu ruku i noktiju, možete pružiti klijentu.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Usluga pedikure jedan je od najbrže razvijajućih tretmana ljepote u svijetu.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cuccio edukatori su licencirani edukatori tvrtke Star Nail, te su obavezni poštivati ugovor o suradnji.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovaj tečaj osigurava maksimalno znanje za one tehničare koji imaju ambiciju izgraditi vrhunsko poslovanje i koji imaju namjeru postat najboljima.
Lokacija:
Trajanje:
5 dana
Ugradnja ili produljenje noktiju nikada nije bilo popularnije..
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Profesionalni vizažist je osoba koja kreativno razmišljanje i osjećaj za ljepotu prenosi u stvarnost, oplemenjujući svijet mode, estetike, umjetnosti. Vizažist je profesionalac i umjetnik koji kroz znanje i zabavu može postići visoke ciljeve u svojoj karijeri.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Kompletni program obuke za rad sa Acryl tehnikom za početnike.
Trajanje:
6 mjeseci
Pohađanjem programa Aromamaser stječete praktična i teoretska znanja o primjeni eteričnih ulja u masaži, stručna znanja o dobivanju i djelovanju eteričnih ulja, bogata iskustva vezana uz terapeutsku, antistresnu, antimikrobnu i detoksicirajuću primjenu eteričnih ulja kroz tehnike masaže.
Lokacija:
Trajanje:
5 mjeseci
Koliko puta ste osjetili nelagodu na putu ka radnom mjestu? Jeste li ikad poželjeli promjeniti zanimanje? Ili jednostavno oplemeniti svoj postojeći posao kojem nedostaje «ono nešto»?
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija