Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
12 mjeseci
Pohađanjem programa Aromaterapeut stječete praktična i teoretska znanja o aromaterapiji i eteričnim uljima, stručna znanja o dobivanju eteričnih ulja, kemijskom sastavu i djelovanju eteričnih ulja, bogata iskustva vezana uz terapeutsku, antistresnu, antimikrobnu i detoksicirajuću primjenu eteričnih ulja.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Vikend tečaj namijenjen osobama koje se žele privatno ili profesionalno upoznati s aromaterapijom i obogatiti svoje znanje s mogućnostima primjene esencijalnih ulja.
Lokacija:
Trajanje:
560 sati
Osposobljavanje za dadilju - dječju njegovateljicu.
Lokacija:
Osnovni cilj programa osposobljavanja za dječjeg njegovatelja – dadilju je osposobiti polaznike za čuvanje predškolske djece (od navršenih 6 mjeseci života do polaska u školu), u skladu s razvojnim osobinama i potrebama djece te socijalnim, kulturnim, vjerskim i drugim potrebama obitelji, u obiteljskim uvjetima u vrijeme kad roditelji rade ili studiraju.
Lokacija:
Osnove Touch for Health kineziologije i praktična primjena osnovnih tehnika balansiranja u cilju uspostavljanja fizičke, emocionalne i biokemijske ravnoteže.
Lokacija:
Detaljnije o osnovnim konceptima Touch for Health kineziologije, novi mišićni testovi i osnove kretanja energije po Teoriji 5 elemenata TCM.
Lokacija:
Novi mišićni testovi, tehnike za smanjenje boli i stresa, proučavanje međusobnog odnosa mišića, analiza držanja tijela.
Lokacija:
Produbljivanje znanja i vještina balansiranja, mišićno testiranje na terapeutskom stolu, energetska prva pomoć.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove frizera.
Lokacija:
Svrha obrazovanja je osposobljavanje polaznika za zanimanje frizer te obavljanje poslova te djelatnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija