Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Završavanjem programa polaznici stječu srednju stručnu spremu – zanimanje: frizer.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Cilj nastavnog programa osposobljavanja kozmetičara je stjecanje temeljnih znanja i vještina u svezi tretmana obrade zdrave kože lica i tijela te uljepšavanje i uklanjanja estet­skih nedostataka lica i noktiju, uljepšavanja i prikrivanja estetskih nedostataka korisnika, kao i podizanje njegove samosvijesti i radnih sposobnosti.
Lokacija:
Trajanje:
500 sati
Osposobljavanje za kozmetičarske poslove.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Da li je koža normalna, masna ili suha, velikih ili sitnih pora, nježna i osjetljiva ili pak gruba?? To nije samo povezano sa genetskim nasljeđem i to je puno više nego što ste pročitali u ženskim časopisima.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Programi trajnog stručnog usavršavanje služe proširenju znanja i vještina i specijalizaciji za pojedina područja wellness-a, zdravlja i ljepote, te razvoj i napredovanje u karijeri wellness djelatnicima i wellness poduzetnicima...
Lokacija:
Trajanje:
190 sati
Da bi postali polaznici ovog programa morate poznavati anatomiju, fiziologiju te klasičnu ručnu masažu, jer je program namjenjen polaznicima koji posjeduju predhodno znanje.
Lokacije:
Trajanje:
100 sati
Program osposobljavanja odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Lokacije:
Trajanje:
4 mjeseca
Kroz osnove anatomije, fiziologije, dermatologije te masaže uz rad sa stručnim osobama dovoljno ćete se osposobiti za samostalno obavljanje ovog posla.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Učilište Lovran - Ustanova za obrazovanje odraslih je škola za pojedince koji žele steći znanje i zvanje za zapošljavanje ili samozapšošljavanje u području wellness-a, zdravlja i ljepote...
Lokacija:
Trajanje:
3 mjeseca
Radi se na tijelu, ali i na energiji. Riječ je o jedinstvenoj i snažnoj terapiji koje kombinira akupresuru, istezanje i vježbe pasivne yoge, a glavni cilj joj je energestko usklađivanje primatelja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija