Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
3,5 mjeseca
Program stručnog osposobljavanja za poslove pomoćnih djelatnika u zdravstvenim i socijalnim ustanovama za higijenu bolesnika, pravilnu prehranu i dezinfekciju.
Lokacija:
Trajanje:
500 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove njegovateljice.
Lokacije:
Trajanje:
560 sati
Program osposobljavanja odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Lokacija:
Trajanje:
560 sati
Cilj je ovoga programa osposobljavanje njegoavateljica u stjecanju osnovnih teoretskih i bitnih praktičnih znanja u obavljanju radnih zadaća ovoga zanimanja.
Trajanje:
6 mjeseci
Pohađanjem programa Obiteljski aromaterapeut usvajate osnovne principe aromaterapije i integraciju njezinih načela u poboljšanje kvalitete življenja po uzoru na engleski holistički model. Sadržaj programa uravnotežuje teoretsku i praktičnu nastavu, osposobljavajući vas da budete cjelovita podrška klijentima u okvirima svoje profesije.
Lokacija:
Trajanje:
240 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove pedikera.
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Tržište više ne treba samo kozmetičku medikuru, zdravih stopala je sve manje, a isto tako i pedikera. Stoga je pediker postalo deficitarno zvanje u našoj zemlji.
Trajanje:
6 mjeseci
Pohađanjem programa Pediker stječete praktična i teoretska znanja o profesionalnoj njezi stopala, ruku i tijela, stručna znanja o priboru i materijalima za pedikuru, manikuru i depilaciju, znanja o organizaciji, uređenju i pripremi prostora, a sve sa ciljem pružanje kvalitetne usluge svojim klijentima.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Cilj progama je osposobiti polaznike za stručno upravljanje procesima proizvodnje, dorade i prerade ljekovitog i aromatičnog bilja na obiteljskom gospodarstvu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Programi trajnog stručnog usavršavanje služe proširenju znanja i vještina i specijalizaciji za pojedina područja wellness-a, zdravlja i ljepote, te razvoj i napredovanje u karijeri wellness djelatnicima i wellness poduzetnicima...
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija