Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
4 sata
U haubold tehnici pomoću posebnih pokreta refleksnim putem stimuliraju se organi za eliminaciju (mokraćni mjehur, debelo crijevo, bubrezi, cirkulacija donjih ekstremiteta) i opuštaju se mišići na području lumbalne i sakralne kralježnice. Također, refleksnim putem se opušta i podrućje dijafragme i vrata.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Iako se radionica odnosi na dječje bolesti, homeopatske remedije koje će se obrađivati (radi se o oko 12 remedija) u većini slučajeva se primjenjuju i u cijeloj obitelji kod akutnih bolesti. Predavanje je popraćeno power point prezentacijom i svi sudionici će dobiti kratak ispis prezentacije s radionice.
Još od svog postanka čovjek se posebno zanimao za problem zdravlja i bolesti. Iz tog njegovog interesa postupno se sve više oblikovala medicina kao posebna grana koja je znatnim dijelom umijeće ili vještina praktične primjene raznih znanstvenih spoznaja.
Trajanje:
2 dana
Limfna drenaža je tehnika specifičnih pokreta kojima potičemo usporenu limfnu cirkulaciju. Njome uklanjamo posljedice koje uzrokuje usporena limfna cirkulacija, kao što su edemi, upale nakon sportske aktivnosti, različiti oblici natečenosti (npr. na licu), edematozni celulit itd.
Trajanje:
1 dan
Dobra masaža lica može poput čarolije olakšati napetost i glavobolju. Istodobno, poboljšavajući cirkulaciju daje zdrav izgled vašoj puti.
Trajanje:
1 dan
U današnje doba, način života koji smo primorani živjeti uzrokuje veliki fizički i psihički stres. Poznato je da je barem 75% bolesti uzrokovano stresom! Masažom stopala djelujemo na bolju prokrvljenost stopala koja su u povećanom fizičkom naporu cijeli dan te njihovim opuštanjem djelujemo na dobrobit cijelog organizma.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Program osposobljavanja za poslove masera.
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Program osposobljavanja namijenjen je svim onima koji se žele osposobiti za masera klasične masaže, ali i svima onima koji žele naučiti još jednu masažnu tehniku kao nadopunu svojih znanja.
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Limfna drenaža je jedinstvena tehnika koja predstavlja nezaobilazan segment unutar svih medicinskih, rehabilitacijskih i estetskih programa.
Trajanje:
2 dana
Mišićni ekvilibrij je tehnika kojom djelujemo na poboljšanje mišićnog tonusa, poboljšanje cirkulacije, smanjenje masnoća u tretiranim zonama te općenito na poboljšanje posture.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija