Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
2 dana
U vezivno refleksoj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Možemo reći da vezivno refleksnom tehnikom djelujemo na rafleksne zone te na taj način refleksnim putem djelujemo na cijelo tijelo.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program usavršavanja za vizažista.
Lokacija:
Trajanje:
322 sata
Kroz ovaj program upoznati ćete se sa osnovama funkcioniranja i načinima organizacije wellness i spa centara. Završetkom ovog programa biti ćete osposobljeni za izvođenje četiri vrste masaže, izvođenje specijalnih tretmana i usvajanje specijalnih tretmana i postupaka u wellness centrima.
Trajanje:
2 dana
U zglobnoj tehnici koristimo specifične pokrete kojima omogućavamo bolju zglobnu pokretljivost, smanjujemo napetost u zglobnim hrskavicama, dolazimo do pozitivnog djelovanja na mišiće te na bolju prokrvljenost.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dugo iščekivana radionica u kojoj ćete iskusiti moć zvukoterapije s pionirom zvukoterapije u Hrvatskoj Svemirom Ayanom Vrankom.
Lokacija:
Tečaj za dadilju
Lokacija:
Egipatska depilacija ima veliki broj prednosti nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na dlaku i na kožu, dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku, zbog čega je takav način depiliranja manje bolan.
Lokacija:
Tečaj za gerontodomaćicu
Lokacija:
Seminari se održavaju kroz module (dvodnevni tečaj – 18 sati) teorije i prakse. Znanja potrebna za provođenje tehnika i procedura razvijaju se kroz teorijski i praktični rad, kako bi se postigli najviši standardi prakse. Modul* trodnevni tečaj – (24 sati)
Lokacija:
Tečaj za masažu
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija