Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Znanje postaje jedna od najvažnijih konkurentskih prednosti i glavni adut uspješnog poslovanja. Stoga je efikasna i permanentna edukacija, osobito u uslužnim djelatnostima u koje spada wellness, osnova za ostvarivanje poslovnih ciljeva, te zauzimanja boljih tržišnih pozicija. Spa Akademija nudi integralni sustav obrazovanja.
Lokacija:
Wellness terapeut - je zanimanje koje sadrži sve poduke za rad u wellness centrima.
Lokacija:
Seminari se održavaju kroz module (dvodnevni tečaj – 18 sati) teorije i prakse. Znanja potrebna za provođenje tehnika i procedura razvijaju se kroz teorijski i praktični rad, kako bi se postigli najviši standardi prakse. Modul* trodnevni tečaj – (24 sati)
Trajanje:
4 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine i znanja, te naučili novo dinamično i kreativno zanimanje koje možete koristiti za rad kod kuće kao nadopunu posla i osobne potrebe, te kao profesionalac u nekom od salona ili otvaranju vlatitog salona, obrta ili tvrtke.
Trajanje:
3 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine i znanja, te naučili novo dinamično i kreativno zanimanje koje možete koristiti za rad kod kuće kao nadopunu posla i osobne potrebe, te kao profesionalac u nekom od salona ili otvaranju vlastitog salona, obrta ili tvrtke.
Trajanje:
3 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.
Trajanje:
2 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao bazu ugradnje noktiju isključivo za osobne potrebe i rad kod kuće. Odobrava se iznimno polaznicima koje ne zanima profesionalan rad.
Trajanje:
2 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao bazu ugradnje noktiju isključivo za osobne potrebe i rad kod kuće. Odobrava se iznimno polaznicima koje ne zanima profesionalan rad.
Trajanje:
1 dan
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna postojećeg posla ili kao baza za korak po korak do potpunog znanja kozmetike.
Trajanje:
1 dan
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao zanimanje ili dopunu posla bez obrade bolesti nogu i stopala. Također je dobra baza za kasniji tečaj medicinske pedikure.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija