Zdravlje i ljepota
Ukupno: 181
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Osijek   Ploče  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
7 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine ili potpuno novo zanimanje uz učenja svih radnji i poslova potrebnom u kozmetičkom zvanju.
Trajanje:
4 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege lica u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.
Trajanje:
3 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike, kao što je njega lica ili žele napredovati korak po korak u kozmetici.
Trajanje:
1 dan
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege ruku i prirodnog nokta.
Trajanje:
5 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili baza njege tijela u kozmetičkom poslu. Za one koji već znaju druge tehnike ili žele ići korak po korak u kozmetici.
Trajanje:
7 dana
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao zanimanje ili dopunu posla s potpunim znanjem klasične i medicinske pedikure, protetike te obrade bolesti nogu, noktiju i stopala i uklanjanju istih te uklanjanju boli. Također se radi klasična i SPA pedikura.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za medicinskog masera omogućava stjecanje znanja iz područja masaže.
Tečaj je osmišljen kako bi razvili nove vještine kao dopuna ili završni dio ukrašavanja po završetku bilo koje tehnike ugradnje noktiju ili osnovnog nail arta.
Trajanje:
2 dana
Tečaj je osmišljen kako bi nadopunili vaše vještine novim znanjima. Za one koji su već završili basic tečaj ili samo jednu podtehniku te žele naučiti šablone, nail art ili neki drugi dio koji dopunjuje prvobitan tečaj.
Lokacija:
Trajanje:
560 sati
Cilj programa je steći znanja i vještine za obavljanje poslova i radnih zadataka njegovateljice.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija