Zdravlje i ljepota - Split
Ukupno: 9
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Osnovni cilj programa osposobljavanja za dječjeg njegovatelja – dadilju je osposobiti polaznike za čuvanje predškolske djece (od navršenih 6 mjeseci života do polaska u školu), u skladu s razvojnim osobinama i potrebama djece te socijalnim, kulturnim, vjerskim i drugim potrebama obitelji, u obiteljskim uvjetima u vrijeme kad roditelji rade ili studiraju.
Lokacija:
Trajanje:
4 mjeseca
Cilj nastavnog programa osposobljavanja kozmetičara je stjecanje temeljnih znanja i vještina u svezi tretmana obrade zdrave kože lica i tijela te uljepšavanje i uklanjanja estet­skih nedostataka lica i noktiju, uljepšavanja i prikrivanja estetskih nedostataka korisnika, kao i podizanje njegove samosvijesti i radnih sposobnosti.
Lokacije:
Trajanje:
4 mjeseca
Kroz osnove anatomije, fiziologije, dermatologije te masaže uz rad sa stručnim osobama dovoljno ćete se osposobiti za samostalno obavljanje ovog posla.
Lokacije:
Trajanje:
3,5 mjeseca
Program stručnog osposobljavanja za poslove pomoćnih djelatnika u zdravstvenim i socijalnim ustanovama za higijenu bolesnika, pravilnu prehranu i dezinfekciju.
Lokacije:
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele svladati tehnike šminkanja.
Lokacije:
Cilj programa je u cijelosti osposobiti polaznike za samostalno obavljanje poslova vizažiste.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Šminkanje lica je prastara umjetnost, umjetnost prepuna tajni i sitnih trikova koja može preoblikovati sliku žene i učiniti je savršeno lijepom u svakom trenutku.
Lokacije:
Osnovni cilj programa usavršavanja za wellness managera je usvajanje i razvoj suvremenih menadžerskih znanja i vještina, kako bi učinkovito upravljao poslovnim procesima u području wellnessa.
Lokacije:
Osnovni cilj programa usavršavanja polaznika za wellness terapeuta je usvajanje osnovnih znanja i vještina, kako bi efikasno obavljao poslove u području wellnessa.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija