Masaža
Ukupno: 51
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Slavonski Brod   Zadar   Osijek   Vukovar  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Limfna drenaža je jedinstvena tehnika koja predstavlja nezaobilazan segment unutar svih medicinskih, rehabilitacijskih i estetskih programa.
Trajanje:
2 dana
Mišićni ekvilibrij je tehnika kojom djelujemo na poboljšanje mišićnog tonusa, poboljšanje cirkulacije, smanjenje masnoća u tretiranim zonama te općenito na poboljšanje posture.
Trajanje:
1 dan
Pasivni streching je tehnika koju možemo primjenjivati prije svake masaže ili kao samostalnu tehniku. Može se raditi na masažnom stolu ili na podu. Putem specifičnih pokreta istezanja dolazi do bolje prokrvljenosti u zglobovima, mišićima, potiče se cirkulacija i drenaža. Klijent se osjeća „izduženo“ i vitalnije.
Za sve one koji žele savladati ovu jedinstvenu tehniku masaže, organiziramo tečaj limfne drenaže. To je ručna tehnika koja predstavlja nezaobilazan segment unutar svih medicinskih, rehabilitacijskih i estetskih programa.
Trajanje:
5 dana
Tradicionalna Thai masaža je specifična masaža u kojoj kombiniramo različite pokrete masaže, strechinga, laganih mobilizacija te stimuliramo energetske puteve (meridijane). Ovom masažom potičemo cirkulaciju, drenažu, metabolizam, oslobađamo neke blokade na razini mišića, zglobova.
Trajanje:
2 dana
U vezivno refleksoj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Možemo reći da vezivno refleksnom tehnikom djelujemo na rafleksne zone te na taj način refleksnim putem djelujemo na cijelo tijelo.
Trajanje:
2 dana
U zglobnoj tehnici koristimo specifične pokrete kojima omogućavamo bolju zglobnu pokretljivost, smanjujemo napetost u zglobnim hrskavicama, dolazimo do pozitivnog djelovanja na mišiće te na bolju prokrvljenost.
Lokacija:
Seminari se održavaju kroz module (dvodnevni tečaj – 18 sati) teorije i prakse. Znanja potrebna za provođenje tehnika i procedura razvijaju se kroz teorijski i praktični rad, kako bi se postigli najviši standardi prakse. Modul* trodnevni tečaj – (24 sati)
Lokacija:
Tečaj za masažu
Lokacija:
Tečaj anticelulitnog programa - ručno modeliranja tijela posebnim tehnikama koje preoblikuju tijelo „jahaće bokove“, stanjivanje bedara, trbuha…
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija