Njega i odgoj
Ukupno: 15
Izaberite grad:    Osijek   Zagreb   Rijeka   Split   Slavonski Brod   Zadar  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Osnovni cilj programa osposobljavanja za dječjeg njegovatelja – dadilju je osposobiti polaznike za čuvanje predškolske djece (od navršenih 6 mjeseci života do polaska u školu), u skladu s razvojnim osobinama i potrebama djece te socijalnim, kulturnim, vjerskim i drugim potrebama obitelji, u obiteljskim uvjetima u vrijeme kad roditelji rade ili studiraju.
Lokacije:
Trajanje:
3,5 mjeseca
Program stručnog osposobljavanja za poslove pomoćnih djelatnika u zdravstvenim i socijalnim ustanovama za higijenu bolesnika, pravilnu prehranu i dezinfekciju.
Lokacija:
Trajanje:
500 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove njegovateljice.
Lokacije:
Trajanje:
560 sati
Program osposobljavanja odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Lokacija:
Trajanje:
560 sati
Cilj je ovoga programa osposobljavanje njegoavateljica u stjecanju osnovnih teoretskih i bitnih praktičnih znanja u obavljanju radnih zadaća ovoga zanimanja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija