Usluge - Zagreb
Ukupno: 71
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Pripremni tečajevi za upis na željene fakultete su naša preporuka ukoliko želite povećati svoju šansu za upis.
Lokacije:
Presto edu centar Vam omogućava pomoć u vidu instrukcija iz svih osnovnoškolskih, srednjoškolskih i fakultetskih predmeta.
Lokacije:
Edukacijski centar PRESTO Vam nudi pripremne tečajeve za upis na željeni fakultet.
Lokacija:
Ovaj ideal nastave je najučinkovitiji način prenošenja znanja u kojemu možete za kraće vrijeme naučiti isto gradivo kao i obrazovna skupina u redovnoj nastavi.
Lokacija:
Obzirom na početak priprema možete izabrati one koje počinju nakon nastave u svibnju ili nakon mature u lipnju (intenzivne-svakodnevno 15 dana).
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Intenzivni dvodnevni trening: Zagreb, VMD Poslovni centar, 8. i 9. rujna 2011.
Lokacija:
Lingua grupa vam pomaže u jezičnom planiranju: poslovnog putovanja, poslovnog sastanka, poslovnog razgovora
Lokacija:
Nudimo usluge savjetovanja vezano uz različite vidove izražavanja na stranom ili hrvatskom jeziku. Oblici savjetovanja ovise o jezičnim potrebama klijenata, a uključuju, primjerice, pripreme za poslovni sastanak, održavanje izlaganja na stranom jeziku ili razgovor za posao. Također pružamo usluge osmišljavanja i provođenja programa jezičnog usavršavanja u poslovnom okruženju naših korisnika.
Lokacija:
Interaktivni trening: Zagreb - VMD Poslovni centar, 18. svibnja 2011.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: svima koji se žele osloboditi straha od javnog nastupa, prevladati osjećaj neuspjeha i izgraditi samopouzdanje, te stvoriti otpornost na buduće stresne situacije
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija