Usluge - Zagreb
Ukupno: 71
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Programi se ostvaruju cijele kalendarske godine, a strukturirani su po cjelinama kao programi prevencije školskog neuspjeha, ispravljanja loših ocjena tijekom školskih praznika, kontinuirane pomoći u učenju te "programi plus" za one koji žele više.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namijenjen svima koji rade s ljudima i imaju potrebu kod svojih zaposlenika stvoriti uvjete za konstantan protok kreativnosti (Zagreb: VMD Poslovni centar, 3. veljače 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Trening je namijenjen: voditeljima i djelatnicima u službi ljudskih resursa, vlasnicima privatnih tvrtki i odgovornima za motiviranje djelatnika u timu / tvrtki
Lokacija:
Svi programi na našim tečajevima predviđaju pripremu iz onih predmeta koji se traže za razredbeni ispit.
Lokacija:
Prevodilački tim Lingua Grupe uspješno odgovara na vaše potrebe prevođenja sa stranog jezika na hrvatski jezik, te s hrvatskog jezika na strane jezike.
Lokacija:
Pružamo usluge prevođenja pri čemu izraziti naglasak stavljamo na kvalitetu i točnost prijevoda, koji mora biti napravljen 'u duhu' jezika na koji se prevodi, te mora biti precizan u jeziku struke, poštivanje dogovorenih vremenskih rokova i čuvanje službene i poslovne tajne u dostavljenim tekstovima.
Lokacija:
Prijevodi su brzi i kvalitetni, a ukoliko želite, može ih lektorirati izvorni govornik ciljanog jezika. Stalnim klijentima nudimo posebne pogodnosti.
Lokacija:
Prijevodi se odnose na opće i stručne tekstove koje treba prevesti na ciljani jezik. Osim prijevoda različitih materijala i dokumentacije poput kataloga, brošura, letaka ili uputa za uporabu, pružamo usluge prijevoda stručnih i znanstvenih članaka, pravnih propisa i tehničke dokumentacije.
Lokacije:
Maturanti, pripremite se za uspješno polaganje državne mature!
Lokacija:
Programi priprema osmišljeni su za svaki pojedinačni fakultet, odnosno grupaciju fakulteta te za više škole.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija