Usluge - Zagreb
Ukupno: 71
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Instruktivni seminari za polaganje razredbenog ispita za upis na ekonomski fakultet po programu i metodologiji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
Lokacija:
Trajanje:
12 školskih sati
Trening je namijenjen: svima koji žele unaprijediti prodajnu komunikaciju, kvalitetno predstaviti proizvode, usluge i tvrku te povećati prodaju i unaprijediti odnose s kupcima i klijentima, svima koji sudjeluju u procesima prodaje (direktori prodaje, voditelji prodaje, komercijalisti) i svima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i komunikaciju s kupcima (09. i 10. prosinca 2010.)
Lokacija:
Intenzivni trening (12 školskih sati): Zagreb, VMD Poslovni centar, 23. i 24. rujna 2011.
Lokacija:
Projectus grupa d.o.o. može Vam u tome pomoći jer imamo iskustva u pripremi i vođenju projekata koji se financiraju iz sredstava EU, kroz programe bilateralne pomoći te druge inicijative i programe.
Lokacija:
Interaktivni otvoreni trening: Zagreb - Hotel Laguna, 02. i 03. veljače 2012.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namjenjen: rukovoditeljima svih razina, slobodnim poduzetnicima, svima koji žele unaprijediti osobne i društvene kompetencije i razviti svoje sampouzdanje, svima koji žele bolje razumjeti sebe i druge te poboljšati svoje međuljudske odnose
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Psihologijsko testiranje i intervju
Lokacija:
Trajanje:
12 školskih sati
Zagreb: VMD poslovni centar, 15. i 16. prosinca 2011.
Lokacija:
Rukovoditelj ste u bilo kojoj ulozi na svojem poslu te želite dugoročno uspješnu i kvalitetnu organizaciju. Postavljate procese, programe, sustave, kanale i sve što je potrebno za funkcioniranje poslovne organizacije. A što je s ljudima?! Da li su oni temeljnini “građevni materijal” svake organizacije?! Koliko se bavite njihovim razvojem?! Razvijate li svoje vještine vođenja?! U današnje vrijeme velikih i brzih promjena opstaju organizacije koje najviše ulažu u razvoj kadrova na osobnoj i organizacijskoj razini. (Hotel Laguna, 3. i 4. studenog 2011.)
Lokacija:
Svi programi na našim tečajevima predviđaju pripremu iz onih predmeta koji se traže za razredbeni ispit.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija