Usluge - Zagreb
Ukupno: 71
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Svi programi na našim tečajevima predviđaju pripremu iz onih predmeta koji se traže za razredbeni ispit.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Samo tim koji posjeduje komplementarne vještine i motiviran je timskim radom dat će najbolje rezultate za koje će biti ocjenjen i nagrađen. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 4. i 5. ožujka 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
20 školskih sati
08, 09. i 10. prosinca, 2011. - Zagreb, Hotel Laguna, Kranjčevićeva 29
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Interaktivni trening (Zagreb: VMD Poslovni centar, 23. ožujka 2011.)
Lokacija:
Životni i radni procesi su dinamični, pod stalnim utjecajem temeljnog evolucijskog principa - konkurencije - opstajanja radi osvajanja prostora i prisvajanja izvora i dobara. Moćni i jači opstaju. Da bi opstali moramo pravovremeno reagirati i pripremati se za pojave i promjene, a ne im se prilagođavati. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 26. listopada 2011.)
Lokacije:
Prevodimo sve vrste tekstova uključujući službene dopise, web stranice, stručne radove, članke, ugovore, projekte i ostale tekstove od jednistavnijih do najsloženijih. Nudimo i mogućnost ovjere pečatom ovlaštenog sudskog tumača.
Lokacija:
Trajanje:
16 školskih sati
Neverbalna komunikacija sastoji se od velikog broja znakova, a svaki od njih ima svoje značenje. Svakodnevno upotrebljavamo te znakove, "čitamo" ih kod drugih, tumačimo ih vrlo često bez posebne svijesti o tome. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 28. i 29. listopada 2011.)
Lokacija:
Svi programi na našim tečajevima predviđaju pripremu iz onih predmeta koji se traže za razredbeni ispit.
Lokacija:
Kako jasno izraziti svoje mišljenje. Zagreb: VMD Poslovni centar, 6. svibnja 2011.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: direktorima prodaje, prodajnim menadžerima, voditeljima prodaja i prodajnih timova, prodajnim predstavnicima, svim djelatnicima koji sudjeluju u bilo kojoj fazi prodajnog procesa
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija