Adizes Southeast Europe

Kategorije
Kontakt podaci
Asee d.o.o.
Strossmayerov trg 1/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4825-152, 098/484-400
Fax: 01/4825-154
Dio globalne mreže Adizes Institute je i predstavništvo za jugoistocnu Europu, Adizes Southeast Europe, osnovano 1994. godine sa sjedištem u Novom Sadu.

Tijekom više od deset godina rada dopunili smo metodologiju saznanjima o problemima nastalim kao posljedica posebnih politickih, gospodarskih i kulturnih specificnosti vezanih za poslovanje na ovim prostorima.

Suradujemo sa kompanijama u Srbiji i Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Ukrajini, Madarskoj, Turskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Cipru ... ).

Ogromno iskustvo i sistematizirano znanje iz uspješne prakse, nam pomažu u analizi problema i kreiranju planova za poboljšanje poslovanja. Polazeci od stava da ne postoje gotovi recepti, vec samo principi koji se u suradnji sa iskustom pretvaraju u uspješnu organizacijsku transformaciju, spremni smo pomoci u nekim od najbitnijih aspekata rasta i razvoja kompanija.

Uspjeh kompanija sa kojima dugo suradujemo, medu kojima su i poslovni giganti ali i mlade firme, dio su velikog iskustva koje svakako može biti podrška i Vašem poslovanju.

Višegodišnja internacionalna obuka po rigoroznim standardima, bogato profesionalno iskustvo konzultanata i desetogodišnja praksa na prostorima Jugoistocne Europe, osnova su programa za postizanje izuzetnih rezultata uz njegovanje konstruktivne organizacijske kulture.

Programi pokrivaju velik broj kljucnih aspekata vezanih za organizaciju, upravljanje i razvoj kompanija.

Konzalting obuhvaca programe:

  • Organizacijske transformacije - koju provodimo zajedno sa menadžmentom kompanija; i
  • Coaching - namijenjen top menadžmentu za pitanja koja su previše osjetljiva da bi bila rješavana timski ili za pripremu zadataka koje ce timovi preuzeti.