Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar upoznaje polaznike sa instalacijom, konfiguracijom, administracijom i rješavanju problema vezanih u client-server database upravljačkog sistema na Microsoft SQL Server 2000 plaformi.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar obučava polaznike kako bi mogli programirati Microsoft SQL Server 2000
Lokacije:
Trajanje:
5 dana
Cilj ovog seminara je dati polaznicima znanje i vještine koje su im potrebni da razvijaju aplikacije bazirane u C# programskom jeziku, za Microsoft .NET platformu.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar pruža znanje administratorima, mrežnim administratorima i IT profesionalcima potrebno za implementaciju, upravljanje i rješavanje problema mreže i servera baziranih na Windows 2000 operativnom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će polaznike naučiti vještinama potrebnim da bi uspješno mogli dizajnirati sigurnost na malim srednjim i korporacijskim mrežama, koristeći Microsoft Windows 2000 tehnologije.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar je namjenjen osobama koje nemaju iskustva sa Windows 2000 OS-om, a dat će im znanje potrebno za podršku mrežama baziranih na Windows 2000 OS-u. U pitanju je uvodni seminar dizajniran na nacin da da pregled mrežnih koncepata, te kako su isti implementirani u Windows 2000 okruženju.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar priprema polaznike kako bi mogli instalirati i konfigurirati Windows 2000 professional kao stand-alone i klijentsko računalo koje je član workgrupe ili domene. Također priprema polaznike kako bi mogli instalirati i konfigurirati windows 2000 server, te kreirati file, print, web i terminal servere.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar je namjenjen profesionalcima koji su novi u Windows 2000 okruženju, a bit će odgovorni za instalaciju, konfiguriranje, upravljenje i podršku mrežne infrastrukture koju koristi Windows 2000 serverska platforma. Također priprema polaznike kako bi mogli prisustvovati seminaru 2154, Implementing and Administering Microsoft Windows 2000 Directory Services.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će polaznike naučiti vještinama potrebnim za instalaciju, konfiguraciju i administraciju Windows 2000 Active Directory servisa. Takkođer je posvećen implementaciji Group Policy-a i stvari vezanih uz centraliziranu administraciju računala putem istih.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Cilj seminara je upoznati polaznike s implementacijom Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2000 paketa u korporacijskoj okolini Seminar je namjenjen za IT profesionalce a ne za mrežne arhitekte. Namjenjen je za Web administratore, mrežne administratore i sigurnosne administratore.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija