Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ova petodnevna radionica, polaznicima daje potrebna znanja i vještine koje im trebaju za planiranje, implementiranje, upravljanje i održavanje Microsoft Windows Server 2003 mrežne okoline.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ova dvodnevna radionica dati će polaznicima znanja i vještine da upravljaju i održavaju Microsoft Windows Server 2003 mrežno okruženje.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ova radionica daje polaznicima znanje i vještine koje su im potrebne da bi planirali i održavali mrežnu infrastrukturu baziranu na MS Windows 2003 Server operativnom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću tijekom rada sa Microsoft Windows XP Professional operacijskim sustavom u Active Directory mrežnom okruženju, odnosno Microsoft Windows XP Home edition operacijskim sustavom u Workgroup okruženju.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću, a vezani su uz konfiguriranje i održavanje aplikacija kao što su Microsoft Office, Outlook Express, Internet Explorer i druge aplikacije koje se izvršavaju na Microsoft Windows XP operacijskom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Namjena seminara je naučiti polaznike podršci Windows XP professional operativnom sustavu u mrežnim i stand alone instalacijama.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno održavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava, te administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar je namjenjen sistem administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno održavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Seminar priprema polaznike kako bi konfigurirali MS Windows bazirana računala za rad u MS Windows 2003 Server mrežnom okruženju. Seminar je namjenjen sistem administratorima koji rade ili traže zaposlenje u srednjim i velikim organizacijama.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija