Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar priprema polaznike kako bi mogli implementirati, upravljati i održavati Microsoft Windows 2003 Server mrežnu infrastrukturu. Seminar je namjenjen sistem administratorima i inženjerima, koji su odgovorni za implementaciju, upravljanje i održavanje serverskih mrežnih tehnologija.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar polaznicima daje znanja i vještine koje su potrebne za planiranje i održavanje mrežne infrastrukture bazirane na Windows 2003 Server tehnologiji. Ovo je peti seminar u sklopu MCSE 2003 certificiranja.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će polaznike naučiti kako da uspješno planiraju, implementiraju i održavaju infrastrukturu Active Directory servisa u Microsoft Windows Server 2003 okruženju.
Lokacije:
Ovaj seminar omogućava polaznicima stjecanje vještina i znanja neophodnih za uspješan prijelaz sa Microsoft Windows NT 4.0 mrežnog okruženja na Microsoft Windows Server 2003 i prijelaz na Active Directory.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar polaznicima daje znanje i vještine potrebne za upravljanje i održavanje Microsoft Windows XP računala u Microsoft Windows 2003 mreži. Polaznicima će biti i prikazana razlika između Windows XP i Windows 2000.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj seminar polaznicima daje uvid u mogucnosti i nacine uporabe MOM 2005 servera u njihovoj mreznoj infrastrukturi.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će naučiti Microsoft Visual Basic programere i početnike u razvoju Web aplikacija, osnove implementacije Web aplikacija korištenjem ASP .NET i Microsoft Visual Basic .NET.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Cilj seminara je upoznati Microsoft Visual Basic programere sa znanjem i vještinama potrebnim za razvoj Microsoft .NET aplikacija, korištenjemn Visual Basic .NET razvojne okoline. Visual Basic .NET poprilično velika nadogradnja na Visual basic i ima ugrađene mnoge nove mogućnosti koje pruža .NET arhitektura.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar će naučiti polaznike kako razvijati aplikacije bazirane na bazama podataka koristeći Microsoft ADO .NET, Microsoft SQL Server 2000 i Microosft .NET.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje polaznicima znanja i vjestine koje su im potrebne za nadogradnju i odrzavanje stabilne i sigurne infrastrukture za razmjenu poruka.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija