Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Seminar upoznaje polaznike sa strukturom i programskim tehnikama koje se koriste kod XML-a. Raspravlja se o ulozi XML-a u Microsoft .NET viziji i o distribuiranom standardu…
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Cilj ovog seminara je da studentima da znanja i vještine koje su potrebne da bi oni znali razviti Extensible Markup Language (XML) Web servise i na njima bazirane aplikacije.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine koje su potrebni za izradu Microsoft Windows Formi. Ovaj seminar je dio Microsoft Visual C# track-a.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj seminar daje studentima znanja i vještine da efikasno naprave skalabilne, distribuirane aplikacije koje koriste Microsoft .NET Enterprise Servise i Microsoft .NET Framework.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine potrebne za razvoj Microsoft Windows Forms aplikacija korištenjem .NET Frameworka.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni tecaj polaznicima daje znanja i vjestine pomoci kojih mogu kvalitetno iskoristiti mogucnosti SMS 2003 servera. Seminar je namjenjen administratorima koj ise brinu za odrzavanje SMS servera, te imaju godinu do tri godine iskustva u odrzavanju racunala s Windows XP, Windows 2003 te Windows 2000 operativnim sustavima.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar poučava developere kako programirati s XML-om u Microsoft .NET Framowork-u u svrhu izgradnje Microsoft Windows ili Web baziranih aplikacija koje su fleksibilnije i skalabilnije.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
U ovom seminaru polaznici će steći znanja i vještine potrebne za implementaciju Microsoft SQL Server 2005 baze podataka. Seminar se fokusira na podučavanje polaznika o tome kako koristiti SQL Server 2005 prednosti i alate koji su povezani s implementacijom baze.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj seminar polaznicima će dati znanja i vještine potrebne da mogu održavati Microsoft SQL Server 2005 bazu podataka.Seminar se fokusira na podučavanje polaznika o tome kako koristiti SQL Server 2005 prednosti i alate koji su povezani s održavanjem baze.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za dizajniranje serverskih rješenja za Microsoft SQL ServerT 2005.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija