Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine za razvijanje baza podataka za Microsoft SQL ServerT 2005 koristeći poslovne zahtjeve u vođenju odlučivanja (nadgradnja strukturiranih 3NF tehnika modeliranja). Polaznici će naučiti primijeniti siguronosne zahtjeve u sklopu svog dizajna.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Klinika pruža polaznicima znanja i vještine za dizajn višeslojnih baza podataka za Microsoft SQL ServerT 2005.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ova radionica (workshop) pruža razvijateljima baza podataka za velika poslovna okruženja znanja i vještine za procjenu i poboljšanje upita i vremena odziva upita. Workshop se fokusira na sistematiziranu identifikaciju i optimizaciju database faktora koji utječu na performanse upita.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Seminar pruža administratorima baza podataka za velika poslovna okruženja znanja i vještine za dizajniranje Microsoft SQL ServerT 2005 infrastrukture baza podataka.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Seminar pruža razvijateljima baza podataka za velika poslovna okruženja znanja i vještine za dizajniranje sigurnosti sustava baza podataka koristeći Microsoft SQL ServerT 2005.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine za dizajniranje visoko dostupnih database rješenja koristeći Microsoft SQL ServerT 2005.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine za administraciju i automatizaciju Microsoft SQL ServerT 2005 baza podataka i servera. Seminar se fokusira na potrebu održavanja informacija o administraciji i automatizaciji.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Radionica (Workshop) pruža administratorima baza podataka za velika poslovna okruženja znanja i vještine za utvrđivanje i rješavanje problema performansi koristeći Microsoft SQL ServerT 2005. Primarni fokus ove radionice je na poučavanju ukupnog procesa rješavanja problema.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za implementaciju Analysis Services rješenja u organizaciji. Raspravlja se kako koristiti Analysis Services razvojne alate za kreiranje Analysis Services baze podataka i OLAP kocke, te kako koristiti Analysis Services management i administrativne alate za upravljanje Analysis Services rješenjima.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za implementaciju Integration Services rješenja za organizaciju. Raspravlja kako razviti, primjeniti te održavati Integration Services pakete.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija