Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za implementaciju Reporting Services rješenje u organizaciju. Raspravlja kako koristiti Reporting Services razvojne alate za kreiranje izvještaja, i kako koristiti Reporting Services management i administrativne alate za upravljenje Reporting Services rješenjima.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju arhitekturu BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju extract, transform, and load (ETL) arhitekturu koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju multidimenzionalno rješenje arhitekture koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju rješenje arhitekture izvještavanja koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
32 sata
Ovaj cetverodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine koje su im potrebne za početak održavanja mrezne sigurnosti unutar organizacije.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar je namjenjen MCSA i MCSE polaznicima koji žele postati security profesionalci a u svrhu toga trebaju položiti 70-299 ispit.
Lokacije:
Trajanje:
32 sata
Ovaj četverodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine kojima mogu instalirati i upravljati ISA 2004 serverom kao dijelom veće sigurnosne infrastrukture.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine potrebna za dizajniranje sigurne mrežne infrastrukture.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje MS Exchange 2000 ili MS Exchange 2003 administratorima znanja i vještine, koje su im potrebni za upravljanje MS Exchange 2007 Serverom i njegovom infrastrukturom.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija