Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Na kraju ovog trodnevnog seminara, polaznici koji se tek upoznaju s Microsoft Exchange Serverom, naučit će kako konfigurirati i upravljati servisima za poruke u skladu s tehničkim zahtjevima.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Ovaj jednodnevni seminar specijalistima za mail sustave daje znanja i vještine da upravljaju sigurnosnim aspektima mail sustava i sigurnosnim politikama.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Ovaj jednodnevni seminar specijalistima za mail sustave daje znanja i vještine da naprave restore Exchange baze i mailbox servera. Polaznici će naučiti kako napraviti potpuni i dial-tone povrat mailbox servera te kako popraviti mailbox bazu.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ova dvodnevna radionica uči specijaliste za messaging kako nadgledati i riješavati probleme na Exchange 2007 sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar podučava inžinjere koji se bave mail sustavima kako da dizajniraju visokodostupno rješenje bazirano na Microsoft Exchange 2007 serveru.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine koje su potrebne da bi uspješno implementirali Microsoft Office SharePoint Server 2007 u svojoj organizaciji.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar polaznicima daje znanja i vještine potrebe da bi uspješno instalirali Windows Vista računala u svojoj organizaciji.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža studentima znanja i vještine potrebne za instalaciju i konfiguraciju Windows Vista OS-a.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za uspješno konfiguriranje mobilnih računala i aplikacija sa Windows Vista OS-om.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za korištenje Windows Vista Image and application deployment infrastrukture, a da se minimizira vrijeme van upotrebe Windows Vista klijenata.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija