Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža polaznicima razumijevanje tehnologije mrežne infrastrukture u Windows Serveru 2008. Seminar je osmišljen tako da pomogne iskusnim korisnicima mrežne infrastrukture da unaprijede svoje vještine za Windows Server 2008
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža polaznicima razumijevanje Active Directory tehnologije u Windows Serveru 2008. Seminar je namijenjen već iskusnim korisnicima Active Directory-ja da unaprijede svoje vještine za Windows Server 2008.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje studentima znanja i vještine potrebne za rad s mrežnim i Active Directory tehnologijama u Windows Serveru 2008.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje studentima znanja i vještine potrebne da bi mogli konfigurirati i rješavati probleme vezane uz Windows Server 2008 mrežnu infrastrukturu.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar polaznicima daje znanja os Active Directory ulogama na Windwos Serveru 2008. Ovaj seminar je namjenjen pocetnicima koji se poblize zele upoznati s ulogoma AD-a i njegovom osnovnom funkcionalnoscu. Primarna ciljana skupina su IT profesionalci koji nisu upoznati s konceptima Active Directory-a.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar polaznicima daje zananja i vjestine pomocu kojih mogu konfigurirati Active Directory Domain Services u distribuiranoij okolini, implementirati Group policy, raditi backup i restore te monitorirati i rjesavati probleme vezane uz Active Directory.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar polaznicima omogucuje stjecanje znanja i vjestina potrebnih za upravljanje identitetima i dozvolama pristupa koristeci Windows Server 2008 Active Directory.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje polaznicima vjestine i znanja potrebna za implementaciju i odrzavanje Windows Server 2008 okruzenja.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Dvodnevni workshop koji polaznicima prikazuje mogucnosti SharePoint Portal Servera 2003 i njegovu integraciju s MS Office alatima.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar s predavačem, daje polaznicima alate za konfiguriranje i prilagođavanje Microsoft Dynamics CRM 4.0 aplikacije. Konfiguracijski moduli uključuju podešavanje poslovnih funkcija kao što su: poslovne jedinice, korisnici, timovi, sigurnosne privilegije i uloge, sistemske postavke, višejezične postavke, višestruke organizacije, tečajne liste, forme itd.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija