Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Odlično napravljena prezentacija, svakome predavaču može pomoći da zainteresira publiku za temu o kojoj govori. Stoga su znanja za rad s prezentacijama neophodna. Glavno oruđe je program Microsoft Office PowerPoint 2007.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Microsoft je predstavio novi operacijski sustav Windows Vistu. Što nam donosi novi operacijski sustav i u čemu se razlikuje od starije verzije Windows XP, vidjeti ćete na ovoj radionici.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Najčešće korišteni program iz Microsoft Office paketa je zasigurno Microsoft Word. Nova verzija tog najpoznatijeg programa za pisanje dokumenata je verzija 2007. Nova verzija uz mnoštvo novih mogućnosti donosi potpuno novi i svježi izgled Worda.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Posjedujete znanja i iskustva o hardverskim komponentama računala, instaliranju i konfiguriranju hardvera i operacijskih sustava, o računalnim mrežama i dijagnosticiranju i održavanju računala. Sva ova znanja dobivaju smisao tek praktičnim radom, što je upravo i sadržaj ovog seminara.
Lokacije:
Trajanje:
215 sati
Program obrazovanja Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima.
Lokacije:
Trajanje:
140 sati
Prodaja računala iz godine u godinu raste, a samim time i potreba za certificirane servisere osobnih računala. Današnje tržište rada je postalo preturbulentno za klasični sustav obrazovanja koji se sporo prilagođava potrebama. Prepoznavajući takve trendove i konstantno surađujući sa burzama rada i vodećim poslodavcima Algebra je razvila program obrazovanja verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koji će vas osposobiti za jedan od najtraženijih poslova na tržištu.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Stalnom informatizacijom društva, kojoj smo svjedoci proteklih godina, javlja se sve veća potreba za školovanim informatičkim kadrom. Uz razne korisničke aplikacije koje mnoge struke koriste u svakodnevnom radu, kvalitetno održavanje računalnog sustava iziskuje sve više znanja. Ono što je zajedničko grafičarima, CAD specijalistima, web dizajnerima, programerima i svim drugim korisnicima klijentskog računalnog softwarea je operacijski sustav koji sve to omogućava.
Lokacije:
Trajanje:
100 sati
Ovim programom obrazovanja polaznik dobiva uvid u postprodukciju, tj. postupke koji se događaju nakon što se na računalu napravi priprema. Uz pomoć ovog programa obrazovanja, kroz velik broj teoretskih i praktičnih primjera usavršite svoje znanje grafičkih alata kao što su Adobe Illustrator, Adobe Photoshop i Adobe InDesign.
Lokacije:
Trajanje:
170 sati
ECDL certifikat Vam je važan, a nije Vam dovoljno biti kvalitetan korisnik računala nego želite puno više. Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa "ECDL specijalista" omogućava Vam da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word ili u segmentu tabličnih kalkulatora koristeći MS Excel.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Prošireno znanje SQL jezika logičan je nastavak za sve korisnike koji se u radu koriste bazama podataka, bez obzira koju računalnu platformu i bazu podataka koriste. Napredno upoznavanje s SQL-om posebno je bitno za administratore baza podataka, sistem inženjere i programere.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija