Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
250 sati
Znanje koje je potrebno u sve većim količinama i u što kraćem vremenu postaje najvažnija konkurentska prednost, presudan resurs koji čini razliku između uspješnih i neuspješnih. Primjena računala i e-learning tehnologija za širenje informacija i unapređenje znanja i vještina, nameću se kao uspješna rješenja gore navedenog trenda.
Lokacije:
Trajanje:
135 sati
EUCIP (European Certification of Informatics Professionals) je CEPIS-ov sustav certificiranja profesionalnih informatičara s naglaskom na znanju i primjeni znanja u struci. Sastoji se od nekoliko programa, čijim uspješnim završetkom polaznici dobivaju međunarodno priznatu diplomu za temeljna ili specijalistička znanja u području profesionalnog bavljenja informatičkom strukom.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
ColdFusion je web aplikacijski server koji integriran sa Dreamweaver-om omogućava korisnicima dodavanje dinamike svojim stranicama bez poznavanja programiranja. ColdFusion također podržava Server Side ActionScript i u komunikaciji sa Flash klijentom podržava dinamičke Flash stranice.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj uključuje open source standarde, osnovno znanje i vještine potrebne u svim linux distribucijama. Polaznik se predavanjima upoznaje kako da se logira na linux sustav, kreće se kroz SUSE LINUX datotečni sustav i manipulira filovima, radi u shell u i izvršava shell skripte, kontrolira procese i puno više.
Lokacije:
Trajanje:
150 sati
Obrazovni program grafički dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Tržište osobnih računala spada u najturbulentnije od svih tržišta. Novosti se uvode svakih nekoliko mjeseci, a novi standardi i proizvođači hardverskih komponenti se pojavljuju ili nestaju jednom mjesečno. Kako u moru informacija pronaći prave i prepoznati sadašnje i buduće trendove u industriji hardvera? Kako naučiti sve što je bitno o grafičkim karticama, višejezgrenim mikroprocesorima, matičnim pločama i ostalim komponentama PC računala?
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Znati HTML znači aktivno se uključiti u svijet Interneta, na privatnom ili poslovnom planu. Ovaj seminar daje polaznicima znanje kako napraviti jednostavnu web stranicu, kako tu stranicu obogatiti sadržajem (slika, tekst) i na koji ju način povezati sa ostalim stranicama u projektu ili na Internetu.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Želite znati kako radi računalo? Zanimaju Vas nove tehnologije vezane uz računalni hardver? Seminar instaliranja i konfiguriranja hardvera namijenjen je polaznicima koji žele steći ili usavršiti znanje iz računalnog hardvera.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti na ispravan i siguran način instalirati i konfigurirati računalni hardver. Seminar započinje upoznavanjem s alatom potrebnim za instalaciju računalnog hardvera, pojašnjava metode čišćenja i preventivnog održavanja računala i pripadajućih komponenti.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Internetom se danas služe milijuni ljudi i postalo je pitanje opće kulture služiti se njime. Na Internetu su nam različite informacije o mnogobrojnim stvarima nadohvat ruke. Kako doći do njih?
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija