Informatika - Algebra
Ukupno: 245
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će naučiti Microsoft Visual Basic programere kako koristiti komponente za izrade database aplikacija
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će naučiti Visual Basic programere, koji trenutno rade na razvoju desktop aplikacija za pristup korporativnim bazama podataka, kako kreirati three-tier klijent/server aplikacije.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar stavlja pred polaznike šansu i izazov kreiranja korporativnih aplikacija. Imat će priliku vidjeti kako je kreiranje fleksibilnih i skalabilnih aplikacija u stvari izazovan posao te će naučiti na koji način prepoznati izazov i ugraditi odgovarajući dizajn, alate i tehnologiju.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar će pružiti polaznicima znanja i vještine potrebne za programiranje desktop aplikacija i pripremit će ih za seminar pod brojem 1013 Mastering Visual Basic 6 Development.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Seminar je namjenjen profesionalcima na Windows NT 4.0 operativnom sustavu, kako bi ih pripremio za Windows 2000. Seminar je baziran na poslovima koji se redovito rade kod administracije Windows NT mreža, a prilagođen Windows 2000 okruženju.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar upoznava polaznike sa vještinama koje su potrebne kako bi mogli dizajnirati Active Directory u Enterprise okolini. Prezentirane su strategije koje pomažu polaznicima ustanoviti IT potrebe tvrtke, kako bi mogli prilagoditi Active Directory tim potrebama.
Lokacije:
Trajanje:
32 sata
Seminar će studente upoznati s dizajniranjem ibnfrastrukture mrežnih servisa. Svaki modul je u stvari rješenje bazirano na potrebama neke fiktivne tvrtke. Neka mrežna rješenja zahtjevaju samo jednu tehnologiju, kao što je npr. DHCP, kako bi mogli koristiti IP adresiranje, dok kod se kod nekih rješenja korisit više tehnologija, kao što su OSPF, RIP, IGMP, kako bi se uspješno implementirao routing paketa.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Namjena seminara je naučiti polaznike instalirati, konfigurirati i administrirati Microsoft Exchange 2000.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj seminar omogućava polaznicima stjecanje znanja i vještina neophodnih u radu i administriranju Windows 2000 operativnog sustava u jednodomenskom okruženju. Seminar je prikladan za korisnike koji nemaju iskustva u administraciji.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Cilj semiara je da polaznici nauče koristiti osnovne transact SQL naredbe query naredbe za Microsoft SQL Server 2000. Namjenjen je SQL Server database administratorima, sistem inženjerima i developerima koji pišu SQL upite.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija