Linux i Unix - Algebra
Ukupno: 7
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za Fundamentals of Novell eDirectory (3017)
Ovaj tečaj uključuje open source standarde, osnovno znanje i vještine potrebne u svim linux distribucijama. Polaznik se predavanjima upoznaje kako da se logira na linux sustav, kreće se kroz SUSE LINUX datotečni sustav i manipulira filovima, radi u shell u i izvršava shell skripte, kontrolira procese i puno više.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za Novell Linux Services (Course 3015 v1.0)
Ovaj tečaj uči IT profesionalce izvođenju administratorskih zadataka koristeći Novell servise, uključene u 1.0 verziju Nterprise Linux Services. Polaznik će kroz nastavu na osnovu scenarija iznova kreirati Web bazirana rješenja koristeći servise iz Nterprise Linux Servera.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za SUSE Linux Enterprise Server 10 Administration
U kombinaciji s osnovnim znanjima operacijskog sustava Linux, tečaj SUSE Linux Enterprise Server 10 Administration uči polaznike osnovne vještine administriranja SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za SUSE Linux Enterprise Server 10 Advanced
Ovaj tečaj polaznicima omogućava dublje razumijevanje na koji način radi SUSE Linux Enterprise Server 10. Polaznici će naučiti kako postići da njihov rad i poslužitelji na operacijskom sustav Linux budu efikasniji i produktivniji.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za SUSE Linux Enterprise Server 10 Fundamentals
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLP za SUSE Enterprise Server 10. Tečaj je predviđen za polaznike koji nemaju iskustvo s operacijskim sustavom Linux, te će ih voditi kroz osnove otvorenog koda (Open Source) i operacijskog sustava Linux korištenjem SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za SUSE Linux Enterprise Server 10 Networking
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLE10 za SUSE Enterprise Server 10. Polaznici bi trebali znati područja koja se uče u tri Novellova tečaja iz CLP 10 (tečajevi 3071, 3072 i 3073).
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za SUSE Linux Enterprise Server 10 Security
Ovaj tečaj u središte pozornosti, iz gledišta administratora sustava, stavlja razne aspekte sigurnosti na SUSE Linux Enterprise Server 10. Područja koja se obrađuju su: kriptografija, aspekti koji se moraju uzeti u obzir prilikom stvaranja sigurnosne politike, konfiguriranje sustava Novell AppArmor, filtriranje mrežnih paketa, pristupnici (gateway) na razini aplikacija i VPN uporabom IPSec.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija