Microsoft certifikat - Algebra
Ukupno: 110
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2159: Deploying and Managing Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2000
Cilj seminara je upoznati polaznike s implementacijom Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2000 paketa u korporacijskoj okolini Seminar je namjenjen za IT profesionalce a ne za mrežne arhitekte. Namjenjen je za Web administratore, mrežne administratore i sigurnosne administratore.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2207: Updating Systems Administrator and Engineer Skills from Microsoft Windows 2000 to Windows Server 2003 - WORKSHOP
Ova petodnevna radionica, polaznicima daje potrebna znanja i vještine koje im trebaju za planiranje, implementiranje, upravljanje i održavanje Microsoft Windows Server 2003 mrežne okoline.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2209: Updating Systems Administrator Skills from Microsoft® Windows® 2000 to Windows Server™ 2003
Ova dvodnevna radionica dati će polaznicima znanja i vještine da upravljaju i održavaju Microsoft Windows Server 2003 mrežno okruženje.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2210: Updating Systems Engineer Skills from Microsoft® Windows® 2000 to Windows Server™ 2003
Ova radionica daje polaznicima znanje i vještine koje su im potrebne da bi planirali i održavali mrežnu infrastrukturu baziranu na MS Windows 2003 Server operativnom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2261: Supporting Users Running the Microsoft Windows XP Operating System
Ovaj trodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću tijekom rada sa Microsoft Windows XP Professional operacijskim sustavom u Active Directory mrežnom okruženju, odnosno Microsoft Windows XP Home edition operacijskim sustavom u Workgroup okruženju.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2262: Supporting Users Running Applications on a Microsoft Windows XP Operating System
Ovaj dvodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću, a vezani su uz konfiguriranje i održavanje aplikacija kao što su Microsoft Office, Outlook Express, Internet Explorer i druge aplikacije koje se izvršavaju na Microsoft Windows XP operacijskom sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2272: Implementing and Supporting Microsoft Windows XP Professional
Namjena seminara je naučiti polaznike podršci Windows XP professional operativnom sustavu u mrežnim i stand alone instalacijama.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2273: Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno održavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava, te administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2274: Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar je namjenjen sistem administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2275: Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno održavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija