Microsoft certifikat - Algebra
Ukupno: 110
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2792: Implementing and Maintaining Microsoft SQL Server 2005 Integration Services
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za implementaciju Integration Services rješenja za organizaciju. Raspravlja kako razviti, primjeniti te održavati Integration Services pakete.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2793: Implementing and Maintaining Microsoft SQL Server 2005 Reporting Services
Seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za implementaciju Reporting Services rješenje u organizaciju. Raspravlja kako koristiti Reporting Services razvojne alate za kreiranje izvještaja, i kako koristiti Reporting Services management i administrativne alate za upravljenje Reporting Services rješenjima.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2794: Designing a Business Intelligence Solution for the Enterprise Using Microsoft SQL Server 2005
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju arhitekturu BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2795: Designing an ETL Solution Architecture Using Microsoft SQL Server 2005 Integration Services
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju extract, transform, and load (ETL) arhitekturu koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2796: Designing an Analysis Solution Architecture Using Microsoft SQL Server 2005 Analysis Services
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju multidimenzionalno rješenje arhitekture koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2797: Designing a Reporting Solution Architecture Using Microsoft SQL Server 2005 Reporting Services
Namjena ovog seminara je naučiti Business Intelligence (BI) profesionalce koji rade u enterprise okruženju da dizajniraju rješenje arhitekture izvještavanja koja podržava njihova BI rješenja.
Lokacije:
Trajanje:
32 sata
Pošalji upit za MOC - 2810: Fundamentals of Network Security
Ovaj cetverodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine koje su im potrebne za početak održavanja mrezne sigurnosti unutar organizacije.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2823: Implementing and Administering Security in a Microsoft Windows Server 2003 Network
Ovaj petodnevni seminar je namjenjen MCSA i MCSE polaznicima koji žele postati security profesionalci a u svrhu toga trebaju položiti 70-299 ispit.
Lokacije:
Trajanje:
32 sata
Pošalji upit za MOC - 2824: Implementing Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004
Ovaj četverodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine kojima mogu instalirati i upravljati ISA 2004 serverom kao dijelom veće sigurnosne infrastrukture.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2830: Designing Security for Microsoft Networks
Ovaj trodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine potrebna za dizajniranje sigurne mrežne infrastrukture.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija