Microsoft Office - Algebra
Ukupno: 30
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Kada ljudi razmišljaju o financijskim podacima kao što su fakturiranje, inventar i informacije o trgovini, često pomišljaju na Microsoft Excel. Ali Microsoft Access je također moćan alat za upravljanje financijskim podacima, posebno kada ih se počne nakupljati sve više i više.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Da biste olakšali korisniku upotrebu vaše baze podataka ona mora biti što jednostavnija za rukovanje što znači da na Vaše obrasce za unos i manipulaciju podacima morate znati pravilno postaviti sve vrste kontrola. Kroz napredne opcije svih elemenata baze, naučite kako dati dodatnu funkcionalnost vašoj aplikaciji.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Poslovni korisnici zahtijevaju bolje alate za pretraživanje i korištenje većih količina podataka. Microsoft Access 2000 olakšava izradu korisnih baza podataka dok je sučelje prema korisniku vrlo pristupačno i pregledno. Također Microsoft Access jednostavno komunicira s ostalim Office aplikacijama.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Ovaj seminar pruža iskusnim korisnicima Microsoft Access-a jake temelje relacijskih baza podataka*. Približava koncepte relacijskih baza podataka i uči kako upotrijebiti moćne tehnike koristeći Access za prikupljanje, organizaciju i izvještavanje o informacijama ključnim za vaš posao.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Zajedno sa seminarima MS Excel i Napredni MS Excel, ovaj seminar daje Vam izvrstan uvid kako automatizirati svoje svakodnevne zadatke, a ujedno će poslužiti kao izvrsna priprema za polaganje MOUS certifikata Microsoft Excel EXPERT.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Svi se ponekad nađemo u situaciji da moramo izraditi tablične proračune; od jednostavnijih - poput mjesečnog kućnog budžeta, do najsloženijih poslovnih analiza. Na papiru je to jako mukotrpno, pogotovo ako je potrebno mijenjati podatke i opet računati…
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Poznavajući činjenicu da prosječni korisnik upotrebljava tek 20% mogućnosti ovog programa, organizirali smo i napredni seminar u kojem pokušavamo još bolje polaznicima približiti MS Excel i njegove napredne funkcije.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Odlučivanje je glavni zadatak i odgovornost svakog managera. Zbog rastuće kompleksnosti poslovnih problema, smanjenja vremena za donošenje odluke, rasta konkurencije, itd. manageri su prisiljeni donositi visokokvalitetne odluke. Stoga u modernom poslovanju, posebno elektroničkom poslovanju, kvantitativne metode za potporu odlučivanju postaju sve važnije, a tablični kalkulatori, poput Excela, su najbolji alat za njihovu primjenu.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Microsoft Excel je tablični program najčešće korišten među financijskim analitičarima, organizatorima projekata, znanstvenicima i vlasnicima malih tvrtki diljem svijeta, za organizaciju i analizu poslovnih i osobnih podataka. Zbog pomanjkanja vremena, poslovni stručnjaci trebaju naučiti iskoristive i djelotvorne metode statističkih predviđanja* koje im daju potrebne odgovore.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Statistika je uvijek bila nasušna potreba banaka, poduzeća i raznih organizacija. Potrebno je znati koristiti određene podatke na pravi način i ostvariti tržišnu prednost.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija