Microsoft Windows - Algebra
Ukupno: 4
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Za sve koje zanima kako radi operativni sustav MS Windows, želite naučiti nešto više o upravljanju resursima, želite naučiti otkloniti probleme pri radu računala? Ovaj seminar će Vam sve to omogućiti.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Danas je nemoguće zamisliti život bez informacijskih tehnologija. Ovaj seminar služi kako bi se polazniku objasnili osnovni pojmovi kao što su hardver i softver, povijesni razvoj računala i mnogi drugi pojmovi vezani uz IT.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Današnji svijet je nemoguće zamisliti bez računala. Računala se nalaze svuda oko nas i uvelike olakšavaju naš posao, a da bi se počeli s njima koristiti potrebno je poznavati neke osnovne stvari o njima.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Microsoft je predstavio novi operacijski sustav Windows Vistu. Što nam donosi novi operacijski sustav i u čemu se razlikuje od starije verzije Windows XP, vidjeti ćete na ovoj radionici.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija