Mreža i internet - Algebra
Ukupno: 7
Lokacije:
Trajanje:
280 sati
Nastavni program Cisco mrežne akademije dizajniran je s namjerom da polaznici steknu znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Internetom se danas služe milijuni ljudi i postalo je pitanje opće kulture služiti se njime. Na Internetu su nam različite informacije o mnogobrojnim stvarima nadohvat ruke. Kako doći do njih?
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Sigurnost na Internetu je osnova za komunikaciju, trgovinu i život na tom mediju. Korisnici, programeri i administratori imaju zajedničku ulogu u tom procesu. Zaštita stranica i web aplikacija je dužnost svakog Internet programera. Zaštita stranica se svodi na uočavanje sigurnosnih problema, uklanjanje postojećih, te programiranje na siguran način.
Lokacije:
Trajanje:
1 dan
U današnjem poslovanju CIO (Chief information officer) je prvenstveno odgovoran za informatičke tehnologije i računalni sustav koji pomažu u ostvarivanju ciljeva poduzeća. Kako informatička tehnologija i sustavi postaju sve važniji dio svake kompanije, CIO postaje ključna osoba u ostvarivanju, ali i formiranju ciljeva poduzeća.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Stalnom informatizacijom društva, kojoj smo svjedoci proteklih godina, javlja se sve veća potreba za školovanim informatičkim kadrom. Uz razne korisničke aplikacije koje mnoge struke koriste u svakodnevnom radu, kvalitetno održavanje računalnog sustava iziskuje sve više znanja. Ono što je zajedničko grafičarima, CAD specijalistima, web dizajnerima, programerima i svim drugim korisnicima klijentskog računalnog softwarea je operacijski sustav koji sve to omogućava.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Kako povezati nekoliko računala u jedan smislen, stabilan i siguran sustav? Kako održavati ta računala? Što je to OSI model i TCP/IP protokol koja su pravila IP adresiranja? Na ova i mnoga druga pitanja odgovore ćete dobiti upravo na ovom seminaru koji pruža teoretski i praktični uvod u računalne mreže i mrežni hardver.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Razvoj računalne infrastrukture koja će podržati poslovne procese u brojnim je tvrtkama shvaćena naprosto kao nabava opreme i umrežavanje istoga. Upravo stoga česta je situacija u kojoj su računala povezana u mrežu i u njoj rade, ali sigurnost sustava je slaba dok u isto vrijeme korisnici žele dodatne postavke, žele pristupati svojim podacima sa svakog računala u mreži, ne žele da neovlaštene osobe pristupaju njihovim dokumentima...
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija