Knjigovodstvo i financije - Algebra
Ukupno: 12
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Analiza rizika
Potražnja za novim proizvodom, vrijednost prodaje idućeg mjeseca i ukupni troškovi projekta samo su neki od primjera slučajnih varijabli. Kod slučajnih varijabli ne možemo sa sigurnošću reći koju će vrijednost poprimiti. I upravo one su izvor rizika.
Lokacije:
Trajanje:
30 sati
Pošalji upit za Knjigovodstvo na računalu - primjeri iz prakse (IPOS)
Nakon obrade podataka, zadatak knjigovođe je izraditi interna i/ili eksterna izvješća koja koriste manageri, vlasnici, revizori, poslovni partneri, banke, vladine organizacije i ostali korisnici.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Knjigovodstvo obrtnika
Obrt je samostalno i trajno obavljanje dopuštenih gospodarskih djelatnosti od strane fizičkih osoba sa svrhom postizanja dohotka koji se ostvaruje proizvodnjom, prometom ili pružanjem usluga na tržištu Računovodstvene knjiga za obrte vode se nešto drugačije od poduzeća te obrti mogu voditi svoje knjige po načelu jednostavnog knjigovodstva.
Lokacije:
Trajanje:
150 sati
Pošalji upit za Knjigovođa
Knjigovodstveni službenici ili knjigovođe izrađuju, ispostavljuju, ažuriraju, vode i arhiviraju financijsku i nefinancijsku dokumentaciju u raznim institucijama u državnoj upravi, u nevladinim organizacijama, u financijskim institucijama kao što su banke, štedionice i osiguravajuća društva te u poduzećima s proizvodnom, uslužnom ili trgovinskom djelatnošću.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Otkrivanje znanja iz baza podataka za analitičare (napredni)
Upoznavanje s naprednim data mining metodama s naglaskom na poslovnu primjenu i iskoristivost dobivenih rezultata u poslovnoj praksi. Predavanja će prvenstveni fokus stavljati na poslovne slučajeve.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Otkrivanje znanja iz baza podataka za analitičare (osnovni)
Upoznavanje sa osnovnim Data mining metodama, s naglaskom na poslovnu primjenu i iskoristivost dobivenih rezultata u poslovnoj praksi. U ovom seminaru poseban će se naglasak staviti na problematiku pretprocesiranja podataka kao ključnom faktoru svake uspješne analize.
Lokacije:
Trajanje:
10 sati
Pošalji upit za Otkrivanje znanja iz baza podataka za managere
Prepoznavanje situacija u kojima nam primjena data mining metoda može biti korisna u smanjivanju stupnja neizvjesnosti prilikom donošenja poslovnih odluka.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Simulacijsko modeliranje i analiza
Simulacija nam omogućuje dizajniranje i analizu sustava bez eksperimentiranja sa stvarnim sustavom. Umjesto toga eksperimentira se sa simulacijskim modelom koji je izgrađen na osnovi stvarnog sustava.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Sustavi za podršku planiranju i budžetiranju
Seminar Sustavi za podršku planiranju i budžetiranju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Sustavi za podršku poslovnom odlučivanju
Seminar Sustavi za podršku poslovnom odlučivanju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija