Anglo-Adria poslovno savjetovanje

Kategorije
Kontakt podaci
Anglo-Adria
Gramača 94
10000 Zagreb
Tel: 01/4637-437, 099/6256-099
Fax: 01/4637-437
Anglo-Adria poslovno savjetovanje je osnovano u veljači 2004. godine sa svrhom pružanja savjetodavnih usluga u oblastima prodaje, CRM-a i organizacije poslovnih procesa poduzeća s jedne, te treninga i edukacije osoblja s druge strane. Savjetovanjem iz oblasti društveno odgovornog poslovanja (Corporate Social Responsibility) i turizma uspješno nadopunjujemo svoju osnovnu ponudu.

Anglo-Adria poslovno savjetovanje temelji svoj pristup kako na praktičnom iskustvu tako i na ekstenzivnom akademsko/stručnom obrazovanju svojih djelatnika. Osnivač Mladen Jančić MA, BA (Hons) je certificirani poslovni savjetnik sa desetogodišnjim menadžersko/konzultantskim radnim iskustvom u Velikoj Britaniji, koji također posjeduje i konzultantsko iskustvo u radu sa domaćim i regionalnim tvrtkama.

Posjedujemo obimno iskustvo u radu sa prodajnim osobljem na svim razinama poduzeća, kako u odnosu „licem-u-lice“, tako i u oblastima telemarketinga. Naš praktični pristup u radu sa osobljem koje svakodnevno upravlja zadovoljstvom klijenta je osigurao kako veći stupanj zadovoljstva klijenata tako i samih zaposlenika. Dizajn i re-dizajn poslovnih procesa sa posebnim naglaskom na implementaciju CRM sustava u poduzećima omogućava unapređenje poslovnih rezultata klijenata, pri čemu bi posebno istaknuli profitne i neprofitne kontakt-centre u Hrvatskoj i regiji.

Većina stručnih suradnika posjeduje i relevantno inozemno iskustvo. U zavisnosti od potreba vašeg poduzeća moguće je i angažiranje inozemnih stručnjaka.

Anglo-Adria poslovno savjetovanje je član više strukovnih i profesionalnih udruženja u Hrvatskoj i regiji.