Usluge - EducaMix
Ukupno: 50
Lokacija:
Trajanje:
12 školskih sati
Trening je namijenjen: svima koji žele unaprijediti prodajnu komunikaciju, kvalitetno predstaviti proizvode, usluge i tvrku te povećati prodaju i unaprijediti odnose s kupcima i klijentima, svima koji sudjeluju u procesima prodaje (direktori prodaje, voditelji prodaje, komercijalisti) i svima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i komunikaciju s kupcima (14. i 15. prosinca 2010.)
Lokacija:
Trajanje:
12 školskih sati
Trening je namijenjen: svima koji žele unaprijediti prodajnu komunikaciju, kvalitetno predstaviti proizvode, usluge i tvrku te povećati prodaju i unaprijediti odnose s kupcima i klijentima, svima koji sudjeluju u procesima prodaje (direktori prodaje, voditelji prodaje, komercijalisti) i svima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i komunikaciju s kupcima (09. i 10. prosinca 2010.)
Lokacija:
Intenzivni trening (12 školskih sati): Zagreb, VMD Poslovni centar, 23. i 24. rujna 2011.
Lokacija:
Interaktivni otvoreni trening: Zagreb - Hotel Laguna, 02. i 03. veljače 2012.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namjenjen: rukovoditeljima svih razina, slobodnim poduzetnicima, svima koji žele unaprijediti osobne i društvene kompetencije i razviti svoje sampouzdanje, svima koji žele bolje razumjeti sebe i druge te poboljšati svoje međuljudske odnose
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: rukovoditeljima i menadžerima, političkim strankama, voditeljima nevladinih organizacija, osobama zaduženim za odnose s javnošću, glasnogovornicima i svima koji imaju potrebu za uvjeravanjem publike u svoje stavove (utorak, 19. travnja 2011. od 9:00 do 16:30h, Rijeka hotel Jadran)
Lokacija:
Trajanje:
12 školskih sati
Zagreb: VMD poslovni centar, 15. i 16. prosinca 2011.
Lokacija:
Rukovoditelj ste u bilo kojoj ulozi na svojem poslu te želite dugoročno uspješnu i kvalitetnu organizaciju. Postavljate procese, programe, sustave, kanale i sve što je potrebno za funkcioniranje poslovne organizacije. A što je s ljudima?! Da li su oni temeljnini “građevni materijal” svake organizacije?! Koliko se bavite njihovim razvojem?! Razvijate li svoje vještine vođenja?! U današnje vrijeme velikih i brzih promjena opstaju organizacije koje najviše ulažu u razvoj kadrova na osobnoj i organizacijskoj razini. (Hotel Laguna, 3. i 4. studenog 2011.)
Lokacija:
Interaktivni trening: Rijeka: Hotel Jadran, 14. ožujka 2012.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Samo tim koji posjeduje komplementarne vještine i motiviran je timskim radom dat će najbolje rezultate za koje će biti ocjenjen i nagrađen. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 4. i 5. ožujka 2011.)
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija