Usluge - EducaMix
Ukupno: 50
Lokacija:
Trajanje:
20 školskih sati
08, 09. i 10. prosinca, 2011. - Zagreb, Hotel Laguna, Kranjčevićeva 29
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Ovim treningom osvijestit ćete važnost komunikacije u poslovanju te koristeći razne alate naučiti kako optimizirati proces prijenosa poruke između Vas i Vaših suradnika u želji za ostvarivanjem boljih poslovnih rezultata. Usvajanjem alata i vještina uspješne komunikacije sudionici komuniciraju više sigurnosti i zadovoljstva u životu i radu čime se povećavaju mogućnosti boljih poslovnih rezultata (četvrtak , 21. travnja 2011. od 9:00 do 16:30h, Zadar: hotel Borik)
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namijenjen: svima koji su u direktnom kontaktu s klijentima i žele spriječiti potencijalno konfliktne situacije, menadžerima i djelatnicima koji žele ostvariti okruženje sa što manje destruktivnih konflikata, svima koji nastoje probleme rješavati konstruktivno, svima koji se trude u svojoj tvrtki stvoriti timski duh, svima koji vjeruju u potrebu nekonfliktnog rješavanja sukoba, svima koji se žele osjećati samopouzdano i kompetentno u komunikaciji sa zaposlenima (Hotel Jadran, 20. siječnja 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Interaktivni trening (Zagreb: VMD Poslovni centar, 23. ožujka 2011.)
Lokacija:
Životni i radni procesi su dinamični, pod stalnim utjecajem temeljnog evolucijskog principa - konkurencije - opstajanja radi osvajanja prostora i prisvajanja izvora i dobara. Moćni i jači opstaju. Da bi opstali moramo pravovremeno reagirati i pripremati se za pojave i promjene, a ne im se prilagođavati. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 26. listopada 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Intenzivni dvodnevni trening (Zadar: Hotel Borik, 17. i 18. ožujka 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
16 školskih sati
Neverbalna komunikacija sastoji se od velikog broja znakova, a svaki od njih ima svoje značenje. Svakodnevno upotrebljavamo te znakove, "čitamo" ih kod drugih, tumačimo ih vrlo često bez posebne svijesti o tome. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 28. i 29. listopada 2011.)
Lokacija:
Kako jasno izraziti svoje mišljenje. Zagreb: VMD Poslovni centar, 6. svibnja 2011.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: direktorima prodaje, prodajnim menadžerima, voditeljima prodaja i prodajnih timova, prodajnim predstavnicima, svim djelatnicima koji sudjeluju u bilo kojoj fazi prodajnog procesa
Lokacija:
Polaznici će kroz vježbe i razmjenu iskustava steći uvid u koristi razgovora sa zaposlenicima kao instrumenta rukovođenja i naučiti kako uspješno provesti takav razgovor. Kao pretpostavke za uspješno provođenje periodičnih razgovora sa zaposlenicima polaznici će biti upoznati s različitim osobinama ličnosti, preferiranim motivacijskim sustavima pojedinaca te će postati svjesni važnosti individualnog pristupa svakom zaposleniku ili članu svog tima. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 13. listopada 2011.)
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija