Management - ITSM Partner
Ukupno: 6
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
ISO 20000 je jedini standard za najbolju praksu u IT Service Management-u i nasljednik norme BS 15000. ISO 20000 dokazuje da nositelj certifikata posluje u skladu s najboljim poznatim praksama na području IT Service Managementa i iako je baziran na ITIL-u ne postavlja IT Service Management-a prema ITIL-u kao nužan uvjet za dobivanje certifikata.
Lokacija:
Trajanje:
1 ili 2 dana
Simulacija je namjenjena zaposlenicima i menadžerima u IT-u, procesnim menadžerima, menadžerima timova, kao i ostalima koji žele unaprijediti svoj radni proces ili se detaljnije i praktičnije upoznati sa koncetima opisanima u ITIL v3 publikacijama.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
ITIL v3 Foundation seminar daje pregled bitnih principa i izazova IT Service Managementa bazirano na preporukama ITIL v3. Seminar je koristan za sve IT stručnjake, a naročito one odgovorne za planiranje, uspostavu, provedbu, nadzor i upravljanje IT uslugama.
Lokacija:
Trajanje:
1 ili 2 dana
Simulacija je smještena u Service Desk fiktivne organizacije te na zabavan i upečatljiv način razvija svijest o bitnim elementima i temama u IT Service Management-u.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Seminar definira ulogu i odgovornosti modernog centra za podršku te je namjenjen nadopunjavanju sposobnosti, vještina i znanja njegovih zaposlenika. Kroz prezentacije, zadatke i rasprave po grupama sudionici i vlastitim doprinosom u rješavanju problema i pitanja bogate svoje znanje i razumijevanje okoline u kojoj rade.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Uspješno vođenje tima ljudi u IT podršci zahtjeva od pojedinca široku paletu znanja i sposobnosti; neka od najbitnijih su motiviranje i management ljudi, organizacija i provođenje kvalitetnog pružanja usluge IT podrške te planiranje, kontroliranje i stalno usavršavanje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija