Janus PIM

Kategorije
Kontakt podaci
Janus PIM d.o.o.
Slunjska 38
10000 Zagreb
Tel: 01/3013-683
Tvrtka Janus PIM d.o.o. osnovana je 1999. godine s fokusom na poslovnu edukaciju i multimedijsku produkciju.

Na području poslovne edukacije rad smo započeli kroz suradnju s britanskim trenerima i konzultantima od kojih smo preuzeli metodologiju rada temeljenu na interaktivnim radionicama i prilagođenu principima učenja odraslih. Već od samih početaka ideja nam je bila razviti trening kuću koja okuplja vrhunske stručnjake i poslovne trenere koji će objedinjavati poznavanje svjetskih trendova, kao i hrvatske organizacijske i osobne razvojne mogućnosti. Danas okupljamo 10-tak trenera suradnika koji udovoljavaju ne samo ovim, već i čitavom nizu drugih kriterija nužnih za kvalitetan transfer znanja, te usmjeravanje u razvoju vještina polaznika.

Na području multimedijske produkcije 2001. godine lansirali smo svoj vlastiti proizvod «Multimedia Postcard» - razglednicu s CD-ROMom, prvo na hrvatsko tržište, a potom i strane naslove na tržišta u Europi, Americi i Australiji. Godine 2005. u vlasničku strukturu Multimedia Postcard ulazi austrijski investicijski fond Horizonte Venture Capital, te osnivamo sestrinsku tvrtku Janus Multimedia, specijaliziranu za multimedijsku produkciju. Time je danas poslovanje tvrtke Janus PIM usmjereno isključivo na područje poslovne edukacije.

Cilj tvrtke Janus PIM je postati prvi izbor našim klijentima prilikom odabira training providera, koji će se rukovoditi u prvom redu kvalitetom programa koje nudimo, te kojima je cilj postići stvarne promjene u radu tvrtke ili ponašanju pojedinca, a koje ćemo im osigurati kroz naše programe.

Naša misija

Pružiti organizacijama sve oblike poslovne obuke, od seminara, treninga, coachinga i drugih oblika edukacije odraslih, koje će stvarno napraviti promjenu u načinu rada pojedinca, tima i organizacije u cijelosti.

Pomoći tvrtkama u Hrvatskoj da podignu svoj nivo poslovanja na europske i svjetske standarde upoznajući ih s najnovijim modelima i najboljim praksama poslovanja u svijetu.

Kroz razvoj ključnih kompetencija podići samopouzdanje tvrtkama u Hrvatskoj da naprave iskorak iz tradicionalnih oblika poslovanja i spremno krenu u tržišnu borbu s konkurencijom.

Što nas razlikuje od drugih kompanija na tržištu

  • Mi treniramo ono u čemu imamo iskustva.
  • Treneri s međunarodnim iskustvom.
  • Naša vizija je zadovoljan klijent.