Trgovina i prodaja - Logiko
Ukupno: 9
Lokacija:
Seminar je namjenjen voditeljima nabave, logistike i lanca opskrbe te referentima nabave. Svim tvrtkama koje žele unaprijediti učinkovitost djelatnika u odjelu nabave i logistike.
Lokacija:
Cilj treninga je upoznati polaznike sa specifičnostima hrvatske B2B prodaje, zatim prilagodba općih načela prodaje našem tržištu kao i osposobiti polaznike da učinkovito djeluju u nastupu pred hrvatskim poslovnim kupcem.
Lokacija:
Cilj je kroz mnoštvo praktičnih vježbi i primjera prenijeti nova znanja koje su proizašle iz najbolje svjetske prakse te osposobiti polaznike na inovativno rješavanje izazova u odnosima s dobavljačima.
Lokacija:
Za kontroling u nabavi i zalihama postoje jednostavna i ekonomična rješenja i mjere koje se mogu primijeniti kod gotovo bilo koje tvrtke, bilo koje veličine, bilo u proizvodnoj ili uslužnoj djelatnosti.
Lokacija:
Cilj seminara je usvojiti napredna znanja u području unapređenja prodaje s naglaskom na merhandising.
Lokacija:
Cilj treninga je upoznati polaznike sa specifičnostima direktne prodaje na terenu (tzv. „push“ prodaja), te ih osposobiti i uvježbati za samostalno i samopouzdano korištenje tehnika i principa terenske prodaje u kontekstu njihovih proizvoda i usluga.
Lokacija:
Cilj treninga je usvojiti znanja potrebna za efikasnije vođenje ljudi u maloprodaji te povećanje njihovog stupnja motivacije za rad.
Lokacija:
Cilj seminara je usvojiti osnovna znanja potrebna za upravljanje maloprodajnim mjestom.
Lokacija:
Cilj seminara je osposobljavanje voditelja i članova nabavnih timova kako na inovativan način naučiti upravljati dobavljačima, opskrbnim lancem, nabavnim timom i ...sobom. Dobit ćete nova znanja proizašla iz svjetske prakse i osposobiti se za inovativan pristup rješavanju poslovnih izazova. Upoznat ćete proces nabave od analize tržišta nabave, preko strategije, pregovaranja do odnosa s dobavljačima i primjene informatičkih rješenja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija