Poslovna izvrsnost

Kategorije
Kontakt podaci
Poslovna izvrsnost d.o.o.
Ulica grada Mainza 21
10000 Zagreb
Tel: 01/4500-030
Fax: 01/4500-041
Strossmayerova 13/I
51000 Rijeka
Tel: 051/377-444
Fax: 051/377-445
Poslovna izvrsnost d.o.o. je tvrtka vođena od strane dugogodišnjih stručnjaka s područja poslovnih edukacija.

Osnovna djelatnost tvrtke je organizacija i izvođenje seminara, treninga i radionica na području menadžmenta, prodaje, marketinga i poslovnih komunikacija.

Program poslovnih edukacija odvija se u tri ključna projekta:

  • Akademija Poslovne Izvrsnosti (Business Excellence Academy)
  • Centar Poslovne Izvrsnosti (Business Excellence Center)
  • Klub Poslovne Izvrsnosti (Business Excellence Club)

Akademija Poslovne Izvrsnosti pokriva područje poslovnih seminara organiziranih za pojedinačne klijente (in-house seminari) te radionice i treninge otvorenog tipa namijenjene svim tvrtkama koje žele educirati pojedince iz raznih odjela.

Centar Poslovne Izvrsnosti je poslovno učilište s programom stručnog usavršavanja odobrenog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a u trajanju od jedne godine.
Svi programi su verificirani i upisuju se u radnu knjižicu.

Klub Poslovne Izvrsnosti je klub koji povezuje menadžere svih vodećih i perspektivnih tvrtki u Hrvatskoj, bez obzira na branšu u kojoj djeluju. Cilj Kluba je veća povezanost i razmjena iskustava članova na mnogim zajedničkim događanjima, kako bismo svi zajednički djelovali na povećanje razine poslovne izvrsnosti u svim djelatnostima.

NAŠA MISIJA

Naša osnovna misija je prijenos znanja vrhunskih stručnjaka i praktičara s područja menadžmenta, prodaje, marketinga i poslovnih komunikacija te primjena stečenog znanja u svakodnevnom poslovanju. Strateški cilj tvrtke je kroz sustav poslovnih edukacija pridonijeti povećanju razine poslovne izvrsnosti u svim granama hrvatskog gospodarstva.
Formula dosadašnjih uspjeha tvrtke je individualan pristup svakom klijentu, kao i stalna prilagodba i „osluškivanje“ potreba cjelokupnog hrvatskog tržišta na području edukacija.

 

ZAŠTO POSLOVNA IZVRSNOST?

- Individualan pristup svakom klijentu, odnosno izrada edukacijskog plana i programa za svakog klijenta posebno, temeljenog na njegovim trenutnim edukacijskim potrebama.
- Nakon realiziranog programa i konzultacija s klijentom, pristupa se postedukacijskim aktivnostima, odnosno monitoringu implementacije stečenog znanja u svakodnevnom poslovanju.
- Predavači Akademije Poslovne Izvrsnosti su redom vrhunski stručnjaci, s velikim iskustvom i praksom na svom području rada.
- Prednost naših edukacija je u načinu rada, jer se organiziraju isključivo radionice i intenzivni specijalizirani treninzi.

Dosadašnja referentna lista govori da su mnoge renomirane tvrtke prepoznale učinkovitu edukaciju za svoje zaposlenike.