Poslovna učionica

Kategorije
Kontakt podaci
Poslovna učionica d.o.o.
Ilica 494
10000 Zagreb
Tel: 01/3473-001, 01/3457-626, 098/710-701
Osnovana 2003. godine, tvrtka Poslovna učionica d.o.o. preuzela je i nastavila razvijati program i metodologiju rada B2512 academy razvijan i unapređivan od 1995 godine, a baziran na bogatom iskustvu i znanju osnivača i trenerskog tima.

Kroz dugoročnu suradnju na razvoju ljudskih potencijala, sa nizom renomiranih domaćih i stranih tvrtki, i dalje marljivo skupljamo znanje i iskustvo te ga donosimo i Vama kroz naše usluge školovanja i savjetovanja.

Razvoj ljudskih resursa - školovanje - edukacija

U ovom segmentu bavimo se uglavnom provođenjem "in company" treninga ("in house"). Kvaliteta našeg programa školovanja je pored metodologije rada, trenerski tim koji je stručan kako u teoretskom dijelu tako i u bogatom iskustvu u radu na područjima koja podučavamo. U sklopu usluga školovanja pokrivamo slijedeća područja specijalističkih edukacija:

Call centar
Komunikacijske vještine
Prodajne vještine
Pregovaračke vještine
Govorničke vještine - retorika
Prezentacijske vještine
Menadžerske vještine
Vještine vođenja i upravljanja
Razvoj tima
Upravljanje vremenom (time&priority management)
Upravljanje projektima
CRM - upravljanje odnosima s kupcima
NLP practitioner i master practitioner

Temeljeni na našoj viziji i misiji, principi na kojima se zasniva naše poslovanje su transparentnost, visoki moralni i stručni standardi, dosljednost, visoka razina znanja, kvaliteta usluge i visoki stupanj suradnje sa naručiocem naših usluga.

Ponosni smo na činjenicu da nas naši korisnici smatraju partnerom a ne tek dobavljačima usluga školovanja i savjetovanja u upravljanju ljudskim resursima. Što o nama kažu naši klijenti . Pročitajte na stranici "klijenti o nama".