Tečajevi - Pučko otvoreno učilište Ante ...
Ukupno: 7
Lokacija:
Trajanje:
210 sati
Cilj programa je osposobljavanje polaznika za usvajanje vještina i znanja koja su potrebna za uspješno obavljanje poslova hotelske sobarice, usvajanje vještina pospremanja soba, kupaona, balkona, hodnika, salona i drugih prostorija.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za medicinskog masera omogućava stjecanje znanja iz područja masaže.
Lokacija:
Trajanje:
560 sati
Cilj programa je steći znanja i vještine za obavljanje poslova i radnih zadataka njegovateljice.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Cilj programa je stjecanje osnovnih znanja i vještina potrebnih za obavljanje osnovnih poslova i zadaća u tijeku pripremanja pizza.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Cilj programa je osposobiti polaznike za uspješno obavljanje osnovnih poslova u maslinarstvu. Nakon završenog programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni za uzgoj i proizvodnju maslina i maslinarskih prerađevina te za uspješno djelovanje na tržištu u cilju plasmana i prodaje maslina i maslinarskih prerađevina, te samozapošljavanje.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Cilj programa je osposobiti polaznike za obavljanje osnovnih poslova u vinogradarstvu i vinarstvu. Nakon završenog programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni za obavljanje poslova vezanih za uzgoj vinograda, preradu vinove loze, proizvodnju vina, te za nastupanje i djelovanje na tržištu, u smislu plasmana proizvoda grožđa i vina, te konkurentnosti na tržištu rada, posebice u cilju samozapošljavanja.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program osposobljavanja ima svrhu da trgovačkim društvima, obrtnicima i fizičkim osobama u gospodarstvu i poduzetništvu pruži potporu u osposobljavanju njihovih zaposlenika u cilju stjecanja naprednih znanja i vještina za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija