Smart kids

Kategorije
Kontakt podaci
Eventus animae d.o.o.
Palinovečka 19
10000 Zagreb
Tel: 01/3874-355, 091/3874-355
Smart kids igraonica osmišljena je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu 'Smart metodu' učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

U sklopu spomenutog programa pripremili smo brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu u jutarnjim satima namijenjenu djeci od 3 do 6 godina, predškolske tečajeve za djecu od 4 do 6 godina u popodnevnim satima, kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu, seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, priredbe...

Prostorije Smart igraonice i rođendaonice su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Pozivamo vas da nas dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto smo toliko popularni! Na raspolaganju vam je 120 m2 prostora, parkiralište i dječji park.