Tečajevi - Tara Centar
Ukupno: 11
Trajanje:
2 dana
Gestal tenika je tehnika u kojoj specifičnim, sporim pokretima djelujemo na opuštanje mišića, potičemo cirkulaciju i metabolizam, uvelike djelujemo na posturu te klijentu dovodimo novu, vitalnu energiju.
Trajanje:
4 sata
U haubold tehnici pomoću posebnih pokreta refleksnim putem stimuliraju se organi za eliminaciju (mokraćni mjehur, debelo crijevo, bubrezi, cirkulacija donjih ekstremiteta) i opuštaju se mišići na području lumbalne i sakralne kralježnice. Također, refleksnim putem se opušta i podrućje dijafragme i vrata.
Trajanje:
2 dana
Limfna drenaža je tehnika specifičnih pokreta kojima potičemo usporenu limfnu cirkulaciju. Njome uklanjamo posljedice koje uzrokuje usporena limfna cirkulacija, kao što su edemi, upale nakon sportske aktivnosti, različiti oblici natečenosti (npr. na licu), edematozni celulit itd.
Trajanje:
1 dan
Dobra masaža lica može poput čarolije olakšati napetost i glavobolju. Istodobno, poboljšavajući cirkulaciju daje zdrav izgled vašoj puti.
Trajanje:
1 dan
U današnje doba, način života koji smo primorani živjeti uzrokuje veliki fizički i psihički stres. Poznato je da je barem 75% bolesti uzrokovano stresom! Masažom stopala djelujemo na bolju prokrvljenost stopala koja su u povećanom fizičkom naporu cijeli dan te njihovim opuštanjem djelujemo na dobrobit cijelog organizma.
Trajanje:
2 dana
Mišićni ekvilibrij je tehnika kojom djelujemo na poboljšanje mišićnog tonusa, poboljšanje cirkulacije, smanjenje masnoća u tretiranim zonama te općenito na poboljšanje posture.
Trajanje:
1 dan
Pasivni streching je tehnika koju možemo primjenjivati prije svake masaže ili kao samostalnu tehniku. Može se raditi na masažnom stolu ili na podu. Putem specifičnih pokreta istezanja dolazi do bolje prokrvljenosti u zglobovima, mišićima, potiče se cirkulacija i drenaža. Klijent se osjeća „izduženo“ i vitalnije.
Trajanje:
5 dana
Tradicionalna Thai masaža je specifična masaža u kojoj kombiniramo različite pokrete masaže, strechinga, laganih mobilizacija te stimuliramo energetske puteve (meridijane). Ovom masažom potičemo cirkulaciju, drenažu, metabolizam, oslobađamo neke blokade na razini mišića, zglobova.
Trajanje:
5 dana
Uvijek njegovani nokti što prirodnijeg izgleda san je svake žene. No mnoge od njih nisu u mogučnosti same ili u nekom centru redovito njegovati svoje ruke.
Trajanje:
2 dana
U vezivno refleksoj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Možemo reći da vezivno refleksnom tehnikom djelujemo na rafleksne zone te na taj način refleksnim putem djelujemo na cijelo tijelo.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija