Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Škola Svjetski jezici - Zagreb osnovana je 1993. godine, a organizirana je po uzoru na slične škole u zapadnoj Europi. Sjedište škole nalazi se u Varšavskoj ulici 13/I u Zagrebu.
Lokacija:
Zagreb
Od 2001. godine u TEB Informatici djeluje autorizirani Intergraphov školski centar (Intergraph Authorized Training Center) na području Republike Hrvatske.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika DUGA – TEČAJEVI STRANIH JEZIKA zapošljava profesore, koji su se dokazali u uglednim školama stranih jezika, gdje su stekli dragocjeno metodičko i pedagoško iskustvo.
Lokacija:
Zagreb
Udruga je osnovana kako bi se omogućilo provođenje nezavisnih obrazovnih, psihosocijalnih, zdravstvenih i humanitarnih programa za dobrobit i razvoj djece, mladih, obitelji i zajednica.
Lokacija:
Zagreb
Iz seminara u seminar (organizatori smo zimskih i ljetnih priprema za prijemne ispite) imali smo sve više polaznika tako da smo danas vjerojatno najveći zagrebački centar za pripremu maturanata za polaganje prijemnih ispita.
Lokacija:
Zagreb
Tuborg Green DJ akademiju pokrenuo je Radio Deejay, kao prvi i jedinstveni pristup educiranju mladih DJ glazbenika u Hrvatskoj. Projekt je osmislio i pokrenuo Josip Ćurković, osnivač Radio Deejeya, iza kojega se krije višegodišnje radijsko i DJ iskustvo.
Lokacija:
Zagreb
Osnivač učilišta Adrianus je Moja Arma d.o.o. koja je utemeljena 2000. godine pod imenom "Arma".
Lokacija:
Lovran
Učilište Lovran - Spa Wellness Akademija je prva škola za obrazovanje odraslih za posao i napredovanje u karijeri u području wellness-a, ljepote i zdravlja. Programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH
Lokacija:
Zagreb
Učilište za popularnu i jazz glazbu je neprofitna ustanova koje je osnivač i vlasnik Ladislav Račić, prof., i registrirana je za obavljanje djelatnosti osnovne glazbene škole, srednje glazbene škole, glazbenih tečajeva, organiziranja glazbenih priredbi i dr.
Lokacija:
Zagreb
Brzo čitanje je metoda utemeljena na znanstvenim istraživanjima mozga i vida, pomoću koje budimo našeg uspavanog "diva" i na jednostavan i zabavan način iz njega izvlačimo maksimum.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija