Izbor najboljeg menadžera ljudskih potencijala

U sklopu 2. HR Summita, članovi HR zajednice nagradit će najuspješnijeg mendažera ljudskih potencijala. Nagrada HR menadžer godine važan je korak u promociji ljudskih resursa kao profesije, ali i kao ključnog strateškog partnera svake tvrtke.

Portal posao.hr organizira drugi po redu regionalni HR Summit koji će se održati 29. i 30. svibnja u Splitu. U sklopu stručnog skupa, na temu organizacijske kulture, dodijelit će se nagrada najboljem menadžeru ljudskih potencijala. Nagrada HR menadžer godine prva je nagrada takve vrste u području ljudskih potencijala i jedino službeno priznanje struke za ostvarena postignuća članova HR zajednice. Stručni pokrovitelj izbora je HR centar - Udruga djelatnika u ljudskim resursima.

Najboljeg menadžera ljudskih resursa izabrat će ocjenjivačko tijelo sastavljeno od priznatih teoretičara i praktičara na području upravljanja ljudskim resursima. Ocjenjivački odbor čine Branko Kučan, izvršni direktor za upravljanje ljudskim potencijalima u Farmalu; Igor Kovač, Farmalov menadžer za kvalitetu; Saša Jurković, direktor portala posao.hr; dr.sc. Zoran Sušanj, direktor tvrtke AT Adria; Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata; Vlatka Tomaić, direktorica ljudskih resursa u Oglasniku i Tomislav Bunjevac, profesor na Filozofskom fakultetu

Saša Jurković, direktor portala posao.hr, idejni je začetnik nagrade HR menadžer godine i organizator 2. HR Summita. Jurković je istaknuo kako su organizaciju HR Summita i dodjelu nagrade za HR menadžera osmislili kako bi ukazali na važnost kvalitetnog upravljanja ljudskim potencijalima za razvoj poslovanja. Jurković je dodao: „Nadam se kako će nagrada za HR menadžera pozitivno utjecati na promociju ljudskih potencijala kao struke, ali i kao strateškog partnera svake tvrtke“.

Uspješnost menadžera mjerit će se strogo definiranim kriterijima, a jedan od primarnih je uloga upravljanja ljudskim resursima u organizaciji i njezin doprinos poslovnoj uspješnosti organizacije. U obzir će se uzeti i rad menadžera na osobnom profesionalnom razvoju kao i rad na jačanju stručnosti svojih suradnika. Uz priznanje struke, HR menadžer godine dobit će i punu stipendiju za školovanje na Human Resource Development Masters Degree programu u Zagrebu. Pokrovitelj nagrade je American College of Management and Technology, prva privatna ustanova za visoko obrazovanje u Hrvatskoj.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija