Još samo 7 dana do WebMarket konferencije

Online prijave za WebMarket konferenciju, prvu konferenciju o online trgovini u Hrvatskoj traju još samo 7 dana, do 6. travnja 2009. WebMarket konferencija se održava 7. i 8. travnja u konferencijskom centru hotela Aristos u organizaciji Allianz Directa.

Uz zanimljive teme, sudionicima će biti prezentirani i svi aspekti koji su od iznimne važnosti za poslovanje web trgovine - od pravnih temelja, promocije proizvoda, sigurnosti plaćanja do korisničke podrške.

Online poduzetnici ili oni koji se odlučuju za online kanal prodaje imat će priliku iz prve ruke čuti iskustva vlasnika uspješnih europskih i regionalnih web trgovina, ali i iskustva uspješnih domaćih web trgovina, poput Konzuma i Profila, koja su ohrabrujuća smjernica za mlado, hrvatsko internetsko tržište.

WebMarket konferencija će završiti radionicom "Ask The Experts - Vi pitajte eksperti odgovaraju" gdje će se pojedincima s idejama, malim, srednjim i velikim tvrtkama prezentirati proces pokretanja, uspješnog funkcioniranja i poslovanja webshopa.

Iskoristite mogućnost povoljnije online prijave do 6. travnja 2009.

Sve novosti i vijesti vezane uz konferenciju potražite na službenim stranicama WebMarket konferencije www.webmarket.com.hr

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija