Novi OptiTV FULL paket - sport + zabava za ostatak obitelji

Optima Telekom proširio je ponudu programa OptiTV usluge s fino popunjenim FULL paketom koji sadrži 11 sportskih i 17 zabavnih TV programa za ostatak obitelji.

Za zagrižene sportske fanove FULL paket sadrži Sportklub + i Sportklub Prime, Fight Channel, F1 HD, ESPN, MotorsTV, Fuel TV, Fish&Hunting, Outdoor Channel, Golf Klub i Eurosportnews. Ljubitelji glazbe doći će na svoje uz 6 novih glazbenih programa koji emitiraju sve od klasike do rocka (MTV Music 24, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MCM Pop i Mezzo). FashionTV i Style su namjenjeni ljubiteljima mode i modernog načina života, a ukoliko postoji "gamer" u obitelji,  sigurno će mu se svidjeti Ginx. Nick Jr. i Jim Jam će s užitkom gledati djeca predškolskog uzrasta. Dobra vijest za investitore-dioničare, jer tu je i Bloomberg TV. ClubTV je pak prvi kanal posvećen učenju engleskog jezika. Viasat Nature pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentaraca o prirodi i životinjama, dok Crime&Investigation gledateljima nudi priče o policijskim istragama i stvarnom životu zločinaca. I ne zaboravimo dva nova programa za odrasle - Private Spice i Dorcel.

Uz FULL paket Optima je obogatila i osnovni OptiTV paket s 5 novih TV programa i 10 radio postaja.
Dakle, uz osnovni pretplatnički paket koji sadrži 80 kanala te FULL i HBO+Cinemax paket, na OptiTV-u sveukupno možete gledati čak 112 TV programa! Uz to, možete se koristiti brojnim dodatnim funkcionalstima koje vam pruža OptiTV poput snimalice, videoteke, dodatnog TV prijemnika, slušanja radio postaja...

Bitno je naglasiti da se za FULL paket i sve novougovorene O2 i O3 pakete s uključenom televizijom, prva tri mjeseca plaća samo pola mjesečne naknade.

Sve detalje provjerite na www.optima.hr ili na besplatnom broju 0800 0088.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija