Životopis.hr - osobna antirecesijska mjera

Prvoga dana svibnja 2009. pokrenut je Životopis.hr, nova generacija tzv. job portala, kojem je cilj uspješno spajanje posloprimaca i poslodavaca na najjednostavniji mogući način. Životopis.hr ne samo da omogućuje korisnicima automatizirano traženje poslova te praćenje životopisa, već je i potpuno besplatan.

Ekonomska kriza dovela je i do značajnih promjena na tržištu rada. Prema istraživanjima konzultantske tvrtke Watson Wyatt (wwww.watsonwyatt.com) na američkome, europskome i azijskom tržištu, trećina do polovina tvrtki nastavlja sa zapošljavanjem unatoč krizi. Štoviše, traže nove i povoljnije metode za traženje željenih kadrova. Životopis.hr (www.zivotopis.hr) odgovor je na to u obliku internetskog servisa nove generacije.

Uspoređujući s postojećom konkurencijem Životopis.hr (www.zivotopis.hr) potpuno je besplatan za korištenje i za posloprimce i za poslodavce. Ovime se omogućuje pristup širem krugu korisnika, povećava ponuda i olakšava pronalaženje idealnog zaposlenika ili prave karijere. Veća količina i raznovrsnost oglasa je zajamčena!

Obrazovanjem do bolje karijere

Integracijom sadržaja stranice Moja edukacija (www.moja-edukacija.com) osnivači portala korisnicima olakšali su pristup i tečajevima, seminarima i studijima diljem Hrvatske. Korisnici mogu automatizirati praćenje zanimljivih poslova uz pomoć aplikacije za automatsko pretraživanje koju prilagođavaju vlastitim potrebama. Osim toga, mogu stvoriti i vlastiti životopis te olakšati traženje poslodavcu.

Dobri ljudi - nađeni!

Za razliku od sličnih postojećih servisa, Životopis.hr omogućuje poslodavcima objavljivanje oglasa bez naknade. Besplatno! Osim toga, oni mogu stvoriti javni profil svoje tvrtke, kao i uključiti automatsko pretraživanje za idealnim zaposlenikom ili barem životopisom mogućih zaposlenika.

Projekt je trenutačno u početnoj fazi rada. Napravljen po najnovijim tehnološkim standardima, Životopis.hr izdvaja se i po tome što je potpuno neovisna tvrtka. Nisu ga stvarale headhanterske, PR ili druge agencije ili neka korporacija, već grupa mladih, iskusnih stručnjaka predvođenih Filipom Višićem, iza kojega već stoje uspješni internetski projekti Poslovni software, Poslovni kalendar i Moja edukacija.

Pronađite više informacija i provjerite projekt na www.zivotopis.hr!

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija